Πολιτική

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Φαγητό σε άστεγους μοίρασε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Φαγητό σε άστεγους μοίρασε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη διανομή φαγητού στον Πειραιά

Κοντά σε αδύναμους και άστεγους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες λόγω της κακοκαιρίας, βρέθηκε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μαζί με εθελοντές από τους Γιατρούς του Κόσμου και το «Δείπνο Αγάπης», η κα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη διανομή φαγητού σε άστεγους στην Πύλη Ε7-Ε9 του Λιμένος Πειραιώς.

Η παρουσία σας μπορεί να μας γίνει συνήθεια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται κοντά σε συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια, καθώς και την παραμονή των Χριστουγέννων είχε συμμετάσχει στην ίδια δράση στο λιμάνι του Πειραιά και είχε δώσει την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει, όπως έκανε χθες, σε μία από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.

Πολλοί από τους άστεγους την αναγνώρισαν και έσπευσαν να συνομιλήσουν μαζί της, λέγοντας ότι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα που την είδαν για δεύτερη φορά ανάμεσά τους μέσα σε διάστημα 20 ημερών. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ανέφερε χαριτολογώντας «η παρουσία σας μπορεί να μας γίνει συνήθεια», ευχαριστώντας την, παράλληλα, για τη στήριξή της. Οι μερίδες φαγητού που διανεμήθηκαν ετοιμάστηκαν από τον σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλη Μπέκα.

Ο άλλος άνθρωπος

Τον περασμένο μήνα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο πλευρό και της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» και μαζί με τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τους συνεργάτες του, μοίρασαν φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο κέντρο της ΑΘήνας. Η Προεδρία της Δημοκρατίας προσέφερε φαγητό στον «Άλλο Άνθρωπο», το οποίο διανεμήθηκε σε άτομα που έχουν ανάγκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments