Αθλητισμός

Άρης: Ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη

Άρης: Ετοιμάζει μεταγραφή έκπληξη
Άρης: Η ομάδα ετοιμάζεται να ενισχυθεί με μία μεταγραφή έκπληξη, ο οποίος θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή και εν γένει το ρόστερ των Αρειανών.

Ο Άρης ετοιμάζεται να φέρει μία μεταγραφή έκπληξη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Από ότι φαίνεται στο πρόσωπο του Παπε Σέιχ Ντιοπ έχει βρει τον παίκτη που ψάχνει στην μεσαία γραμμή.

Ο 24χρονος Παπε Σέιχ Ντιοπ είναι σενεγαλέζος ωστόσο έχει και ισπανικό διαβατήριο αφού μετακόμισε στην Ισπανία σε πολύ μικρή ηλικία. Έχει ύψος 1, 80, το καλό του πόδι είναι το δεξί και αγωνίζεται τόσο ως οκτάρι αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Λίγα λόγια για τον Ντιοπ

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Μοντανιέρος στη Γαλικία και το 2013 μετακόμισε στην Ισπανία όπου εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Θέλτα. Τον Αύγουστο του 2014 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα της Θέλτα, ενώ λίγες μέρες αργότερα κατάφερε να πετύχει και το πρώτο του γκολ κόντρα στην Λανγκρεο.

Το καλοκαίρι του επόμενου έτους υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα το οποίο ήταν πενταετούς διαρκείας. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το πραγματοποίησε κόντρα στην Εσπανιόλ, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 βρήκε και το πρώτο του επίσημο γκολ με την Θέλτα κόντρα στη Γρανάδα.

Η καριέρα

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Γαλλία για λογαριασμό της Λιόν η οποία δαπάνησε 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ωστόσο στην ιταλική ομάδα δεν βρήκε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και επέστρεψε δανεικός ξανά στην Θέλτα.

Με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε συνολικά 46 φορές ενώ σκόραρε και ένα γκολ. Ναι επόμενη χρονιά δόθηκε εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά στην γαλλική Ντιζόν. Με την Ντιζόν έπαιξε συνολικά 21 παιχνίδια ενώ φετινοί χρόνια αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Λιόν, όπου έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά.

Επιπλέον έχει αγωνιστεί και στις μικρές ομάδες της Ισπανίας, με την οποία κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 το 2015, ενώ τελικά επέλεξε να αγωνίζεται με Σενεγάλη με την οποία μετρά ήδη τρεις συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments