Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σύγκρουση τρένων με τραυματίες στη Λιβαδειά

Κακοκαιρία Ελπίδα: Σύγκρουση τρένων με τραυματίες στη Λιβαδειά
Στους επιβάτες θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν σιδηροδρομικό ατύχημα στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μία μηχανή του ΟΣΕ συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 54 με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροτραυματισμοί.

Η αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Αθήνα το μεσημέρι με προορισμό Λιανοκλάδι – Θεσσαλονίκη “κόλλησε” στο ύψος της  Λιβαδειάς από πρόβλημα στη μάσκα της. Μεταξύ του μεγάλου όγκου χιονιού, φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλα αντικείμενα όπως δέντρα και πέτρες που προκάλεσαν ζημιά στην αμαξοστοιχία, όπως και σε μέρος του δικτύου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, σύμφωνα με το lamiareport.

Οι επιβάτες έμειναν χωρίς θέρμανση στο κρύο και ο ΟΣΕ έστειλε άλλη μηχανή για να αποκατασταθεί η βλάβη. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλες οι μηχανές -τρεις ή τέσσερις- που εστάλησαν φαίνεται ότι τελικά είχαν πρόβλημα. Η πέμπτη κατά σειρά που έφτασε, συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία στα βαγόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ο μηχανοδηγός και ενδεχομένως σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί και σε επιβάτες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η αμαξοστοιχία θα ρυμουλκηθεί στον πλησιέστερο σταθμό για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments