Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγινε viral βοηθώντας ένα ball girl

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έγινε viral βοηθώντας ένα ball girl
Στέφανος Τσιτσιπάς: Viral έγινε ο Έλληνας Πρωταθλητής στο διαδίκτυο, όταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σταμάτησε για να βοηθήσει ένα ball girl.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Φριτζ με ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τους “8” του Australian Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής όμως κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο και για ακόμη ένα σημαντικό λόγο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα όχι λόγω της σπουδαίας ανατροπής κόντρα στον Αμερικανό τενίστα, αλλά για την σωτήρια επέμβασή του βοηθώντας ένα ball girl που «πάγωσε» μπροστά από ένα μεγάλο έντομο, στις αρχές του πέμπτου σετ.

Τι έγινε

Μάλιστα ο Τσιτσιπάς όχι μόνο επέλεξε να σώσει το φοβισμένο κορίτσι από το έντομο και να αφήσει για λίγο τον αγώνα του, αλλά φρόντισε και να μην το σκοτώσει βάζοντας το πάνω στη ρακέτα του και απομακρύνοντας το από το γήπεδο, με την επίσημη σελίδα του ATP Tour στο Twitter να τον αποθεώνει.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ίδια εικόνα και στο στο δεύτερο σετ με τους δύο τενίστες να κρατούν ακόμα πιο εύκολα το σερβίς τους μέχρι και το δέκατο game. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε το μοναδικό του break point το οποίο κατάφερε και να εξαργυρώσει για να κλείσει το δεύτερο σετ με 6-4 κάνοντας το 1-1.

Μόνο που δεν κατάλαβε ότι με το συγκεκριμένο break του ολοκληρώθηκε και το σετ και πήγε να σερβίρει… Το τρίτο σετ ήταν καρμπόν με το πρώτο. Οι δυο τους κράτησαν το σερβίς τους μέχρι 4-3, όταν ο Αμερικανός έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του.

Ο Τσιτσιπάς έστω και δύσκολα έπραξε το ίδιο, όμως στο αμέσως επόμενο ο Φριτζ κατάφερε να κλείσει το σετ κάνοντας το 2-1 με 6-4. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έψαχνε να βρει τρόπο να γίνει περισσότερο απειλητικός στο σερβίς του Αμερικανού. Την ίδια ώρα ο Φριτς έδειχνε να έχει χάσει κάτι από την απίστευτη σταθερότητά του.

Τελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε δύο break points, εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο εξ αυτών για να προηγηθεί με 5-3 και έπειτα κράτησε το σερβίς του παρά την πίεση του Φριτζ για να κλείσει το σετ και στείλει την αναμέτρηση σε πέμπτο. Έτσι, όλα κρίθηκαν στο φινάλε με τον Τσιτσιπά να βρίσκει λύσεις μέσα από το σερβίς του. Ο Στέφανος κατάφερε να κάνει το break στο ένατο game του σετ και στη συνέχεια έκλεισε το σετ και το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments