Ελλάδα

Νοσοκομείο Σωτηρία: Έμειναν χωρίς θέρμανση και φαγητό οι μονάδες Covid

Νοσοκομείο Σωτηρία: Έμειναν χωρίς θέρμανση και φαγητό οι μονάδες Covid
Λόγω της κακοκαιρίας η μονάδα covid του νοσοκομείο Σωτηρία έμεινε χωρίς ρεύμα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία στο νοσοκομείο «Σωτηρία», καθώς έμεινε χωρίς θέρμανση και φαγητό η μονάδα Covid.

Σύμφωνα με τον Σκάι, η μονάδα covid του νοσοκομείου Σωτηρία, όπου νοσηλεύονται πέντε ασθενείς, έμεινε χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη μονάδα είχε αποκλειστεί μέσα στο κτηριακό συγκρότημα του νοσοκομείου καθώς δεν είχε γίνει καμία διάνοιξη στο οδικό δίκτυο ώστε να επικοινωνούν τα κτίρια μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη Μονάδα δεν είναι εφικτό να προσεγγίσει ούτε τμήμα τεχνικών για την αποκατάσταση της θέρμανσης ούτε τραπεζοκόμοι για τον εφοδιασμό του προσωπικού με φαγητό. Οι εργαζόμενοι στη Μονάδα προσέφεραν τις υπηρεσίες υγείας στους νοσηλευόμενους ντυμένοι με μπουφάν και σκούφους.

Πλεύρης: Αποκαταστάθηκε η θέρμανση

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημείωσε πως τα προβλήματα θέρμανσης και ηλεκτροδοσίας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αποκαταστάθηκαν. Όσον αφορά στα προβλήματα σίτισης που παρατηρήθηκαν, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι επειδή οι κτιριακές εγκαταστάσεις του «Σωτηρία» είναι απλωμένες σε δάσος, χθές υπήρχε πτώση δέντρων με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα μαγειρεία.

Πρόσθεσε ότι εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ασθενείς, δηλαδή, δόθηκε το βραδινό κανονικά αλλά δεν ήταν το πλήρες βραδινό που μπορούσε να δοθεί από τα μαγειρεία. Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, υπήρχε η πρόβλεψη, σε περίπτωση προβλήματος πρόσβασης στα μαγειρεία, να υπάρχουν τρόφιμα και στις κλινικές για να μπορέσει να δοθεί το βραδινό. «Σήμερα το πρωί δόθηκε κανονικά το πρωινό και τώρα που αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα πεσμένα δέντρα για να υπάρξει πρόσβαση στα μαγειρεία, θα λειτουργήσουν κανονικά», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments