Τεχνολογία

Gucci: Eπιθυμεί να λάβει το δικό της χώρο στο metaverse εγκαινιάζοντας ένα πειραματικό διαδικτυακό χώρo

Gucci: Eπιθυμεί να λάβει το δικό της χώρο στο metaverse εγκαινιάζοντας ένα πειραματικό διαδικτυακό χώρo

Πηγή Φωτογραφίας: famous campaigns

Gucci: Eπιθυμεί να λάβει το δικό της χώρο στο metaverse, εγκαινιάζοντας έναν «πειραματικό διαδικτυακό χώρο» με ταιριαστά NFT.

Η Gucci επιθυμεί να λάβει το δικό της χώρο στο metaverse, εγκαινιάζοντας έναν «πειραματικό διαδικτυακό χώρο» με ταιριαστά NFT. Ο χώρος ονομάζεται Vault, τον οποίο το κορυφαίο brand περιγράφει ως «διαδικτυακό concept store». «Το Vault είναι πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα», αναφέρει ο οίκος μόδας.

Τα αντικείμενα που αναφέρονται στο κατάστημα, όλα μέρος του «Edition #1: Discovery», έχουν όλα χαρακτηριστεί ως «vintage», συμπεριλαμβανομένων σχεδίων από τη δεκαετία του 1960 με τη μορφή τσαντών, μαντηλιών και ειδών ένδυσης. Υπάρχουν ακόμη και είδη σπιτιού που χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’80.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Ο «πειραματικός διαδικτυακός χώρος» θα λειτουργεί ως «διαδικτυακό κατάστημα ιδέας» το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα vintage είδη όπως τσάντες, μαντήλια, ρούχα και ρούχα για το σπίτι.

Εκτός από αυτό το concept, η Gucci κυκλοφόρησε επίσης μια συλλογή από 10 NFTs με την παγκόσμια μάρκα ψυχαγωγίας SUPERPLASTIC,  δίνοντας την ονομασία Supergucci. Είναι το πρώτο από τη σειρά τριών μερών, που βλέπει τους εμβληματικούς χαρακτήρες της SUPERPLASTIC ντυμένους με διαφορετικά «κλασικά» μοτίβα Gucci.

Limited Edition

Η κυκλοφορία έρχεται παράλληλα με τη δημιουργία 10 NFT σε συνεργασία με την παγκόσμια μάρκα ψυχαγωγίας SUPERPLASTIC. Η συλλογή «Supergucci» περιλαμβάνει μοντέλα σε σχήμα ζώων καλυμμένα με εμβληματικά prints Gucci.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Official (@gucci)

Κάθε μάρκα θα έχει ένα αντίστοιχο χειροποίητο κεραμικό γλυπτό, θα είναι περιορισμένης έκδοσης με μόνο 250 κομμάτια να κατασκευάζονται.

Η σημασία του

Σύμφωνα με τον Gucci, «[το] Vault είναι πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, μια χρονομηχανή, ένα αρχείο, μια βιβλιοθήκη, ένα εργαστήριο και ένας τόπος συνάντησης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments