Καιρός

Καιρός Σάββατο 28/1: Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές

Καιρός Σάββατο 28/1: Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές
Καιρός Σάββατο 28/1: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 3 βαθμούς Κελσίου

Προβλέπεται στη δυτική Μακεδονία αρχικά νεφώσεις με χιονοπτώσεις οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν και τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά θα επικεντρωθούν στη Θεσσαλία την Ήπειρο τη Στερεά την Πελοπόννησο τα νησιά του βόρειου κεντρικού και νοτίου Αιγαίου, Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα ενώ τα χιόνια θα κατέβουν στη Θεσσαλία και τη βόρεια Στερεά στα 150 με 300 μέτρα κατά μέσο όρο, στην Αττική στα 500 με 1000 μέτρα από δυσμάς προς ανατολάς και στην ανατολική Πελοπόννησο από τα 500 μέτρα και πάνω. Καιρός Σάββατο 28/1

Τέλος στην Κρήτη τα χιόνια θα εντοπίζονται σε με 1.200 μέτρα υψόμετρο. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην αρχή της ημέρας και σε τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας και Θράκης πολύ μικρής έντασης και διάρκειας από τα 50 με 100 μέτρα υψόμετρο και πάνω. Ο καιρός από τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα έχει βελτιωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής και βόρειας χώρας ενώ μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν παραμείνει από την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, κεντρικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και νησιά ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο βορειοανατολικοί έως βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν για λίγο και 8 και στα υπόλοιπα τμήματα δυτικοί έως ανατολικοί 4 με 5. Σταδιακά το βόρειο ρεύμα θα επικρατήσει σε όλο το Αιγαίο με ένταση έως και 8 με 9 μποφόρ και μόνος το Κρητικό και τη θάλασσα Καρπάθου θα παραμείνουν νοτιοανατολικοί 5 με 6.

Καιρός Σάββατο 28/1

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 3 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και μόνο στα νησιά του Ιονίου και του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου θα φτάνει κατά τόπους στους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments