Lifestyle

Η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με παρόμοιο λουκ με αυτό της Τζάκι Κένεντι

Η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με παρόμοιο λουκ με αυτό της Τζάκι Κένεντι

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - Katy Perry

Κέιτι Πέρι: Την εμβληματική αισθητική της Τζάκι Κένεντι έφερε στο κόκκινο χαλί αλλά με μια δόση φρεσκάδας.

Την εμβληματική αισθητική της Τζάκι Κένεντι έχει μιμηθεί από την Ariana Grande και την Kim Kardashian μέχρι την πριγκίπισσα Diana και την πρώην πρώτη κυρία Melanie Trump. Αλλά στον εορτασμό των εγκαινίων δεν ήταν κανένα μέλος της οικογένειας Μπάιντεν που φάνηκε να πυροδοτεί φήμες για την πρώην πρώτη κυρία ή κάποιον από τους συγγενείς της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις.  Η Katy Perry, εμφανίστηκε οποία ερμήνευσε το τραγούδι της επιτυχίας “Firework” σε συνδυασμό με πυροτεχνήματα πάνω από το εθνικό εμπορικό κέντρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Στην παραπάνω ανάρτηση στο Instagram, η Perry φαίνεται να υποδηλώνει ότι το βλέμμα προκάλεσε ένα περιστέρι, ένα διεθνές σύμβολο ειρήνης. Αλλά το χειμερινό λευκό σύνολο της ποπ σταρ από τον Thom Browne, το οποίο διέθετε ένα κασμίρ παλτό με λεπτομέρειες με κουμπιά, έναν κορσέ και μια μεταξωτή σατέν φούστα μέχρι το πάτωμα (πάλι με λεπτομέρειες με κουμπιά, αν και κόκκινο αυτή τη φορά για πατριωτική αίσθηση), επίσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Απηχούσε δύο από τις εμφανίσεις της Τζάκι Κένεντι στα εγκαίνια: το φόρεμα Oleg Cassini σε συνδυασμό με μακριά λευκά γάντια που φορούσε νωρίς την ημέρα των εγκαινίων του συζύγου της και την εντυπωσιακή επίσημη κάπα που επέλεξε μέχρι το πάτωμα για τις εναρκτήριες μπάλες εκείνο το βράδυ. Το ντύσιμο της Perry ήταν σίγουρα μια νέα εκδοχή των σιλουετών, αλλά οι ομοιότητες είναι εμφανείς.

Πηγή: Town & Country

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments