Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Νέα κόντρα στη Βουλή με το Δρίτσα για την Novartis

Άδωνις Γεωργιάδης: Νέα κόντρα στη Βουλή με το Δρίτσα για την Novartis
Άδωνις Γεωργιάδης: Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis.

Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis. Ο αρμόδιος υπουργός διεμήνυσε ότι θα προχωρήσει σε αγωγές για να προστατεύσει τον εαυτό του αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον του που τον εμπλέκουν στο ποινικό σκέλος του σκανδάλου, ενώ από την πλευρά του ο Θοδωρής Δρίτσας τόνισε ότι η ΝΔ δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι ανέφερε για την υπόθεση Novartis

«Κατέθεσα χθες στη Βουλή την πράξη αρχειοθέτησης, Ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω; Όχι. Είχε υποχρέωση ο ΣΥΡΙΖΑ να την πάρει ή να την δημοσιεύσει; Όχι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ελέγξατε εξονυχιστικά τα πόθεν έσχες μου. Σας έδωσα όλους τους λογαριασμούς μου. Στήσατε προανακριτική, με στείλατε στην Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη με ήλεγξε για πέντε χρόνια και απεφάνθη. Τι άλλο θέλετε από εμένα; Πείτε μου που να πάω;» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης στην Βουλή για να συνεχίσει σε άλλο σημείο «Με κατηγορήσατε. Με στείλατε στην Δικαιοσύνη και αυτή απεφάνθη. Πραγματικά τι άλλο θέλετε από εμένα για να μην με ξανακατηγορήσετε; Μπορείτε να μου το πείτε; Εδώ είμαστε χώρα του δυτικού κόσμου. Δεν έχουμε λαϊκά δικαστήρια. Έχουμε Θεσμούς. Έχουμε ανεξαρτησία των εξουσιών. Έχουμε ανάγκη αποδείξεως των κατηγοριών. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να τα καταργήσουμε όλα αυτά;» τόνισε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις νέες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περι απόκρυψης σελίδων από την πράξη αρχειοθέτησης, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι από το κείμενο έλλειπε μια γραμμή που αναφέρει πως «οι υπάρχουσες ενδείξεις δεν είναι επαρκείς για την κίνηση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και ως εκτούτου θέτουμε την υπόθεση στο αρχείο» επανακαταθέτοντας το πλήρες έγγραφο.

Μάλιστα ο κ. Δρίτσας αναφερόμενος στην υπόθεση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων «όχι γιατί είναι σύντροφός μου στους αγώνες και τη ζωή αλλά επειδή είναι αδέκαστος ανεπηρέαστος άνθρωπος με και βαθειά νομική γνώση. Εργασιομανία για όσα κάνει και εντιμότητα όσο δεν πάει άλλο. Αυτή την γυναίκα και πολιτικό εσείς όλοι και η παράταξή σας την κατασπαράξατε. Θα ζητήσετε συγγνώμη;»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments