Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης για ΕΦΚΑ: Αφήνω πίσω τους εραστές της ακινησίας

Κωστής Χατζηδάκης για ΕΦΚΑ: Αφήνω πίσω τους εραστές της ακινησίας
Κωστής Χατζηδάκης για ΕΦΚΑ: Επίσκεψη στον ΕΦΚΑ του Αγίου Στεφάνου πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Επίσκεψη στον ΕΦΚΑ του Αγίου Στεφάνου πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης. Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρμόδιος υπουργός ενημέρωσε για τη θετική εικόνα που αντιμετώπισε εκεί αλλά και για το γεγονός ότι πλέον ο ΕΦΚΑ αρχίζει και κινείται σε νέα βάση.

Κωστής Χατζηδάκης για ΕΦΚΑ: Γνωρίζω ότι υπάρχουν και εκείνοι που δυσπιστούν

“Γνωρίζω βέβαια ότι υπάρχουν κι εκείνοι που εξακολουθούν να δυσπιστούν. Αυτοί που αρνούνται το καινούργιο. Αυτοί που δεν θέλουν τους πιστοποιημένους δικηγόρους και λογιστές, αγνοώντας πως θα τους πάρουν ένα κομμάτι από τη στοίβα των εκκρεμών συντάξεων που έχουν μπροστά τους κι έτσι θα κάνουν καλύτερη τόσο τη ζωή τη δική τους όσο και αυτών που περιμένουν να πάρουν σύνταξη. Είναι εκείνοι που δυσπιστούν απέναντι το νέο ενιαίο αριθμό εξυπηρέτησης 1555, ξεχνώντας πως και αυτός κάνει καλύτερη την καθημερινότητά τους, διότι τους απαλλάσσει από μια σειρά τηλεφωνήματα στα οποία δεν ήταν καν σε θέση να απαντήσουν, με το γνωστό σκηνικό που υπήρχε πριν από μερικούς μήνες. Εκείνοι που δυσπιστούν απέναντι στο νέο ηλεκτρονικό «Πύργο Ελέγχου» έκδοσης των συντάξεων που δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες κι ας έχει συντελέσει στο ότι φτάσαμε το 2021 να ήταν μια χρονιά ρεκόρ στην έκδοση των συντάξεων. Δεν μπορώ όμως να κάνω πολιτική ακολουθώντας τους εραστές της ακινησίας. Δεν μπορώ να κάνω πολιτική υιοθετώντας απλώς τη συνέχιση πολιτικών που οδήγησαν τον ΕΦΚΑ να έχει μόνος τους το 48% των παραπόνων του ευρύτερου δημόσιου τομέα” σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Κωστής Χατζηδάκης για ΕΦΚΑ: Στον ΕΦΚΑ χρειάζονται τομείς κοινής λογικής

“Στον ΕΦΚΑ χρειάζονται τομές κοινής λογικής με ανθρώπους που αγκαλιάζουν ένα πνεύμα κοινής λογικής. Με αυτούς τους ανθρώπους θα προχωρήσουμε και είμαι βέβαιος ότι είναι η συντριπτική πλειονότητα και μέσα στον ίδιο τον ΕΦΚΑ. Σ’ αυτόν τον φοβερά προβληματικό Οργανισμό κάτι έχει ξεκινήσει να αλλάζει. Με όλους τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους μέσα στον ΕΦΚΑ θα ολοκληρώσουμε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια εκσυγχρονισμού” δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments