Lifestyle

Νίκος Κοκλώνης – Tiktok: Το αστείο βίντεο με την μάχη του με το… ψυγείο

Νίκος Κοκλώνης – Tiktok: Το αστείο βίντεο με την μάχη του με το… ψυγείο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - nkoklonis

Νίκος Κοκλώνης – Tiktok: «Αγαπώ πολύ το φαγητό. Ας είμαι μπουλούκος, και τι έγινε;» αυτά ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι η επιτομή του χιούμορ και πολύ συχνά τον βλέπουμε να αυτοσαρκάζεται και να αυτοτρολάρεται. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τελικό του Dancing With The Stars που πήγε ως guest κριτής, ο δημοφιλής παρουσιαστής,παραγωγός  και επιχειρηματίας, δήλωσε γελώντας:

View this post on Instagram

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

«Αγαπώ πολύ το φαγητό. Ας είμαι μπουλούκος, και τι έγινε; Επειδή κάνουμε τηλεόραση με νοιάζει να μου μπαίνουν τα ρούχα, όχι αν θα φαίνομαι παχύς ή αδύνατος. Δεν με ενδιαφέρει!».

Έτσι αφού τον διακρίνει το καλό γούστο στο φαγητό Νίκος Κοκλώνης ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο… επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και τον είδαμε να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του ψυγείου του, καθώς κάνει playback το τραγούδι «Άνοιξε μου θα σπάσω την πόρτα», επειδή θέλει να φάει για ακόμη μια συνεχόμενη φορά.

Το βίντεο που ακολουθεί:

@nikolaoskoklonisofficial #φαγητο #food #icecream ♬ πρωτότυπος ήχος – ελληνικά τραγούδια καψουρα

Επίσης μάλλον ετοιμάζει κάτι όμορφο για έκπληξη καθώς έκανε μια αινιγματική ανάρτηση αφήνοντας υπονοούμενα. Συγκεκριμένα γράφει: «Μου έλειψαν τα Σαββατόβραδά μας, μου έλειψε το μεγάλο μας πάρτι, η παρέα σας και τα τραγούδια -γιατί οι μουσικές που αγαπάμε είναι το soundtrack της ζωής μας! 🎹🎼 Για μηνύματα δεν θα πω γιατί με τους περισσότερους μιλάμε σχεδόν καθημερινά! Ας ξεκινήσουμε, όμως, την προθέρμανση γιατί… πολύ σύντομα έρχονται ωραία νέα. Τι σας ετοιμάζω; Λίγη υπομονή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments