Τεχνολογία

WhatsApp: Μπορείτε πλέον να διαγράψετε μήνυμα που στείλατε έως και δύο ημέρες μετά

WhatsApp: Μπορείτε πλέον να διαγράψετε μήνυμα που στείλατε έως και δύο ημέρες μετά
WhatsApp: Νέα δυνατότητα δοκιμάζει έτσι ώστε να μπορείτε πλέον να διαγράψετε μήνυμα που στείλατε έως και δύο ημέρες μετά.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του WhatsApp σάς επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα έως και μια ώρα, οκτώ λεπτά και 16 δευτερόλεπτα μετά την αποστολή τους, κάτι που για ορισμένους χρήστες αποτελεί πρόβλημα. Εντούτοις, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (01/02), σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του WABeta Info, η επόμενη ενημέρωση του WhatsApp θα έχει μια νέα λειτουργία που θα σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χρονικό όριο για τη διαγραφή μηνυμάτων, φωτογραφιών και ήχου, σε μια ή περισσότερες επαφές. WhatsApp

Εξετάστηκε η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων έως και μια εβδομάδα μετά την αποστολή τους

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα ιστοσελίδα, η εφαρμογή δοκιμάζει ήδη την ενημέρωση 2.22.4.10 για να αυξήσει το χρονικό όριο διαγραφής μηνυμάτων έως και δύο ημέρες και 12 ώρες μετά την αποστολή τους. Μάλιστα, το WABeta Info αναφέρει ότι εξετάστηκε η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων έως και μια εβδομάδα μετά την αποστολή τους. Ωστόσο, οι προγραμματιστές θεώρησαν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό.

Επίσης, επισημαίνεται ότι αυτή η λειτουργία δοκιμάζεται ακόμα στην έκδοση Beta, επομένως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, αλλά αναμένεται σε επόμενη ενημέρωση του WhatsApp.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments