Πολιτική

Πέτρος Δούκας: Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία

Πέτρος Δούκας: Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία
Πέτρος Δούκας: Τη διαγραφή του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, από μέλος της παράταξης ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού όπου και έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.

Τη διαγραφή του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, από μέλος της παράταξης ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανού όπου και έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό. Νέος υπουργός ορίστηκε ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Πέτρος Δούκας: Η ανακοίνωση για τη διαγραφή του

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης.

Πέτρος Δούκας: Τι είχε προηγηθεί

Στις 2 Φεβρουαρίου σε μια σύσκεψη στη Σπάρτη σύμφωνα με το ilialive.gr για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού σε ένα βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει. «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Ένα στέλεχος παρεμβαίνει για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε φαίνεται να παρεμβαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανό και να λέει «αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ότι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιία» και όλοι μαζί γελάνε…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments