Lifestyle

Σάκκαρη Μητσοτάκης: Χώρισαν οριστικά

Σάκκαρη Μητσοτάκης: Χώρισαν οριστικά
Σάκκαρη Μητσοτάκης: Δεν είναι μαζί εδώ κι αρκετές εβδομάδες καθώς υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, κι ο γιος του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν είναι πια ζευγάρι καθώς υπήρχε μεγάλο χάσμα ανάμεσά τους. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό» έκαναν λόγο για «σύννεφα στην σχέση» των δύο νέων, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει πως πολύ συχνά υπάρχει αναθέρμανση της σχέσης και τα ζευγάρια ενώνονται ξανά μετά από λίγες εβδομάδες. Tο ζευγάρι είχε ανεβάσει και αρκετές κοινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη χρονική περίοδο, η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, όπου θα αγωνιστεί στο 500αρι τουρνουά, θέλοντας να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία μετά τον αποκλεισμό από τον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Τι έλεγε η πρωταθλήτρια του τένις για την σχέση της

Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Σάκκαρη είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λέγοντας, με αφορμή και την παρουσία του στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά.

Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments