Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: «Υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα, χρεοκοπεί πολιτικά»

Οικονόμου για Τσίπρα: «Υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα, χρεοκοπεί πολιτικά»
Οικονόμου για Τσίπρα: Στις τοποθετήσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Στις τοποθετήσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. «Για μια ακόμη φορά, στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τις ανατιμήσεις, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πυρά Οικονόμου για Τσίπρα: Είχε ισχυριστεί πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει

Ο κ. Οικονόμου επισημαίνει: «Στην πρόσφατη συνέντευξή του στην “Αυγή της Κυριακής” είχε ισχυριστεί πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Με δηλώσεις σαν τη σημερινή δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία. Όπως ακριβώς έκανε το 2015, φορτώνοντας ένα τεράστιο αχρείαστο μνημόνιο στις τσέπες των Ελλήνων. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και σύνεση και ότι οι ανέξοδες υποσχέσεις καταλήγουν πάντα σε οδυνηρές διαψεύσεις. Τελικά, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση, χρεοκοπεί πολιτικά ο ίδιος». Οικονόμου

Οικονόμου: Η Ελλάδα παρουσίασε τη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας

“Η κυβέρνηση επιμένει στην στρατηγική που φέρνει νέες επενδύσεις και η οποία όπως είπε αποδίδει καρπούς. Αναφέρθηκε στις προβλέψεις της Κομισιόν για ανάπτυξη 8,5% στην ευρωζώνη. Και τόνισε ότι και για το 2022 και το 2023 οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες.

Η Ελλάδα παρουσίασε επίσης την μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας ανάμεσα στις χώρες της ευρωζώνης”, τόνισε ο κ.Οικονόμου κάνοντας αναφορά στην έκθεση της Κομισιόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments