Ελλάδα

Ομόνοια: Φθορές από αγνώστους στα γραφεία της ΔΕΗ

Ομόνοια: Φθορές από αγνώστους στα γραφεία της ΔΕΗ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ομόνοια: Μεγάλες φθορές έγιναν από αγνώστους στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης.

Μεγάλες φθορές έγιναν από αγνώστους στα Κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν το κτίριο, προκάλεσαν θραύση κρυστάλλων στην κεντρική είσοδο, πέταξαν μπογιές και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία αναμένεται να εστιάσει την έρευνά της σε τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες των γύρω κτιρίων που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.