Ελλάδα

Βόλος: Μέσω αγγελιών εντόπιζε τα θύματά του και τους έκλεβε τα κινητά

Βόλος: Μέσω αγγελιών εντόπιζε τα θύματά του και τους έκλεβε τα κινητά
Ο δράστης εντόπιζε τα υποψήφιά θύματά του σε διαδικτυακές αγγελίες πώλησης κινητών τηλεφώνων.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής κινητών τηλέφωνων στο Βόλο, μετά την σύλληψη ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος δημιουργούσε ψεύτικους λογαριασμούς σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εντόπιζε τα υποψήφιά θύματά του σε διαδικτυακές αγγελίες πώλησης κινητών τηλεφώνων και εκδήλωνε ενδιαφέρον για την αγορά τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που κανόνιζε μαζί τους, αποσπούσε τα κινητά τους τηλέφωνα, προφασιζόμενος διάφορους λόγους για απομάκρυνσή του και προσωρινή χρησιμοποίησή τους από τον ίδιο.

Αναλυτικότερα, κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, ο δράστης βρέθηκε να κατέχει ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε αφαιρέσει προχθές το βράδυ από ημεδαπό στην πόλη του Βόλου. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες επίσης στην πόλη του Βόλου, ο δράστης αφαίρεσε ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα από την κατοχή ισάριθμων ανδρών, ενεργώντας με όμοιο τρόπο δράσης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments