Ελλάδα

Τζορτζίνα Πάτρα: Τι απαντά η οικογένεια που έχασε τα τρία της παιδιά – Οι επιθέσεις που δέχονται στον δρόμο

Τζορτζίνα Πάτρα: Τι απαντά η οικογένεια που έχασε τα τρία της παιδιά – Οι επιθέσεις που δέχονται στον δρόμο
Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και νομικά.

Απάντηση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και σχετίζονται με τα αίτια του θανάτου των παιδιών τους, πρόκειται να δώσει η οικογένεια των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Πρόκειται για δημοσιεύματα που είτε υπαινίσσονται ανθρώπινη παρέμβαση είτε εμφανίζουν ως δηλώσεις μελών της οικογένειας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης δηλώσεις που δεν έχουν γίνει. Σε δεύτερο χρόνο πάντως η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί και νομικά.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δημήτρης Καράμπελας, «σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσουμε διαδικασίες ώστε να κινηθούμε νομικά για όσα αναπαράγονται στα social media. Επίσης για οποιοδήποτε δημοσίευμα το οποίο ενέχει σκοπό συκοφαντικής δυσφήμισης ή είναι συκοφαντικό προς την οικογένεια θα υπάρξουν αστικές και ποινικές αξιώσεις. Όταν τελειώσουν όλα, θα συγκεντρωθούν και για όποια περίπτωση κριθεί, θα υποβληθούν μηνύσεις και αγωγές. Άμεσα θα υπάρξει μία τοποθέτηση από την πλευρά της οικογένειας σχετικά με όσα έχουν ακουστεί και δημοσιευτεί το τελευταίο τριήμερο, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή».

Ανεύθυνο δημοσίευμα

Όπως εξηγεί, «πιο συγκεκριμένα θα έχουν μία συμπληρωματική και διευκρινιστική τοποθέτηση για τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών με παράθεση σε επίσημα έγγραφα όπως ιατροδικαστικές εκθέσεις. Και αυτό γιατί κάποιοι Πρόεδροι εταιρειών βγαίνουν και μιλούν χωρίς να έχουν κλινική εικόνα των παιδιών και χωρίς να έχουν στα χέρια τους έγγραφα σχετικά με τους θανάτους. Κάνουν εικασίες. Χθες είχαμε άλλο ένα ανεύθυνο δημοσίευμα- σχόλιο σύμφωνα με το οποίο υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στον απινιδωτή της Τζωρτζίνας».

Οι γονείς των παιδιών δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ερευνούν την υπόθεση και πιστεύουν ότι σύντομα θα δοθούν απαντήσεις σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Δέχονται επιθέσεις στον δρόμο

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η οικογένεια, που έχει θάψει τρία παιδιά και «τώρα αισθάνεται ότι θάβεται και η ίδια», έχει βρεθεί ήδη αντιμέτωπη με ακραία περιστατικά, ακόμα και με ανθρώπους που στο δρόμο τους επιτίθενται εξαιτίας ανεύθυνων διαρροών και δημοσιευμάτων που τους στοχοποιούν χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις και ενώ οι ίδιοι ζούμε το δράμα της απώλειας των παιδιών τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments