Διεθνή

State of the Union: Η γκάφα Μπάιντεν με τους Ουκρανούς

State of the Union: Η γκάφα Μπάιντεν με τους Ουκρανούς
State of the Union: Ο Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια της ομιλίας του αποκάλεσε τους Ουκρανούς πολίτες... Ιρανούς με αποτέλεσμα να γίνει πάρτυ στο Twitter.

Ο Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια του State of The Union, αν και συνηθίζεται ο πρόεδρος να μιλά για τα εσωτερικά ζητήματα, εκείνος μίλησε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Μάλιστα, ο πρόεδρος τον ΗΠΑ αποκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο “δικτάτορα”. 

Ακόμη, ο Μπάιντεν αφιέρωσε πολύ χρόνο κατακεραυνώνοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν (τον οποίο αποκάλεσε δικτάτορα) και εγκωμιάζοντας τη γενναιότητα του ουκρανικού λαού και του ηγέτη του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η γκάφα Μπάιντεν

Υπήρξε ωστόσο ένα στιγμιότυπο που έκανε πολύ κόσμο που παρακολουθούσε τη σημαντική ομιλία να σαστίσει, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ένα γλωσσικό ολίσθημα, αποκάλεσε τους Ουκρανούς… Ιρανούς.

«Ο Πούτιν μπορεί να περικυκλώσει το Κίεβο με τανκ, αλλά δεν θα κατακτήσει ποτέ την καρδιά και την ψυχή του ιρανικού λαού», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ομιλία του, εννοώντας φυσικά τον ουκρανικό λαό, που έχει επιδείξει απίστευτη γενναιότητα και σθένος τις τελευταίες επτά ημέρες του πολέμου.

Πάρτυ στο Twitter

Η «γκάφα» του Αμερικανού προέδρου, όπως θα περίμενε κανείς, έγινε στόχος μεγάλης καζούρας στα social media, με κάποιους σχολιαστές να αφήνουν αιχμές για τη… νηφαλιότητα ή την πνευματική διαύγεια του Μπάιντεν.

https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1498902601718546434?ref_src=twsrc%5Etfw

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments