Ελλάδα

Ανδραβίδα: Ομολογία σοκ – «Τους σκότωσα γιατί δεν πλήρωναν τα ενοίκια» – Ανατριχιαστικές αναρτήσεις

Ανδραβίδα: Ομολογία σοκ – «Τους σκότωσα γιατί δεν πλήρωναν τα ενοίκια» – Ανατριχιαστικές αναρτήσεις
Πατέρας δύο παιδιών ο ίδιος, ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο ότι ξεκλήρισε μία ολόκληρη οικογένεια επειδή του χρωστούσε ενοίκια - Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλούν οι αναρτήσεις του ρατσιστικού περιεχομένου, όπου εξυμνεί τον Χίτλερ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί το πρωί της Κυριακής, ο δολοφόνος της Ανδραβίδας που σκότωσε πατέρα, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά ενός και δύο ετών γιατί του χρωστούσαν ενοίκια!

Ο 61χρονος μακελάρης σύμφωνα με το patrisnews.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια».

Ο δράστης είναι κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.  Έχει παντρευτεί και χωρίσει δυο φορές ενώ ο γιος του 61χρονου είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι δύο μένουν με τις μητέρες τους.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στα 15 του πυροβόλησε πισώπλατα, ευτυχώς στο πόδι, έναν συμμαθητή του ο οποίος έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι ενώ είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα δικυκλιστή.

Οι σοκαριστικές αναρτήσεις του

Την ίδια στιγμή εγείρονται ερωτήματα για το εάν υπάρχουν ακόμη και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το στυγερό τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα καθώς κάποιες από τις αναρτήσεις του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου ο οποίος εξυμνεί το Χίτλερ, και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφτους και τέρατα με μορφή ανθρώπου.

Γράφει συγκεκριμένα: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε…. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι.»

Σε μία άλλη από τις αναρτήσεις του αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments