Lifestyle

Σοφία Παυλίδου: Το ανύπαρκτο στρινγκ της πρώην του Φερεντίνου προκαλεί εμφράγματα

Σοφία Παυλίδου: Το ανύπαρκτο στρινγκ της πρώην του Φερεντίνου προκαλεί εμφράγματα
Το ανύπαρκτο στρινγκ της πρώην του Φερεντίνου προκαλεί εμφράγματα

Η Σοφία Παυλίδου, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα, που συχνά εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές της.

Η ηθοποιός , αν και έχει επιλέξει να απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς όπως έχει πει δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση που να την εκφράζει, δεν παύει να “παραμένει” στα πράγματα και να προκαλεί αναστατώσεις…

Τελευταία, σχετικά εμφάνισή της στη μικρή οθόνη ήταν μέσα από το ριάλιτι της Φάρμας, απ’ όπου ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς, καθώς η οικογένειά της και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και αγαπημένο παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Αν και η αφοσίωση στην οικογένειά της είναι αδιαπραγμάτευτη, η γυναικεία της πλευρά φαίνεται να “επαναστατεί” καμιά φορά… προκαλώντας συζητήσεις.

Σε αυτές τις “επαναστάσεις” η Σοφία τολμάει να αναδείξει τη θηλυκότητά της, προκαλώντας ζάλη σε πολλά αρσενικά…

Με ένα κορμί θανατηφόρο, που λίγες διαθέτουν έχουν και πολλές περισσότερες θα ήθελαν να έχουν… Ποζάρει στον φακό σαν επαγγελματίας μοντέλο…

Το υπέροχο κορμί της, σίγουρα “μαγνητίζει” το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όταν καλύπτεται ή καλύτερα δεν καλύπτεται από περιττά αξεσουάρ …τύπου στρινγκ, που αφήνουν τη φαντασία να καλπάζει και το εγκεφαλικό να πλησιάζει…

Δείτε γιατί το ανύπαρκτο στρινγκ της  προκαλεί εμφράγματα

Η Σοφία Παυλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει για τον πρώην σύζυγό της: «Χαίρομαι που εγώ με τον Χρήστο δείχνουμε πως δυο άνθρωποι μπορούν να αγαπιούνται και μετά τον χωρισμό. Ο Χρήστος αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου. Δεν θα πω πως δεν υπήρξε θυμός όταν χωρίσαμε, αλλά έχουμε δυο παιδιά μαζί και είναι μεγάλη βλακεία να μην είναι στη ζωή μου ο άνθρωπος αυτός, με αγάπη. Και όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει και γαλήνη. Είμαι περήφανη για τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τον Χρήστο».

Άλλωστε όπως αναφέραμε η οικογένειά της παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της και αυτός ήταν και ο λόγος της σύντομης παραμονής της στο ριάλιτι, όπου συμμετείχε.

Δείτε την ανακοίνωση της αποχώρησής από τη Φάρμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments