Ελλάδα

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων

Κακοκαιρία Φίλιππος: Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων
Κακοκαιρία Φίλιππος: Η Πολιτική Προστασία απέστειλε εκτάκτως μήνυμα με ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για αποφυγή μετακινήσεων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Φίλιππος με τα σχολεία να είναι κλειστά σε κάποια σημεία της χώρας. Ήδη η Πολιτική Προστασία απηύθυνε μέσω sms προς τους κατοίκους του νομού Αττικής ισχυρή σύσταση για την αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων.

Η σύσταση αφορά όσους διαμένουν σε βόρεια και ανατολική Αττική, στην περιοχή των Βιλίων, της Φυλής και των Ερυθρών Βοιωτίας. Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία συστήνει τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς, όπως επισημαίνεται, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Σημειώνεται πως η απότομη χιονόπτωση που έφερε και στην Αττική η κακοκαιρία Φίλιππος δημιούργησε ήδη προβλήματα στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, λόγω της χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

  • Στη Λεωφόρο Χασιάς, από το ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών
  • Στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του “414” Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής,
  • Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μακρής
  • Στην οδό Αναστάσεως , από το ύψος του κοιμητηρίου Παπάγου, προς τον Υμηττό.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments