Focus

Carla Bruni: Τα 5 μαρτυρικά χρόνια ως Πρώτη Κυρία

Carla Bruni: Τα 5 μαρτυρικά χρόνια ως Πρώτη Κυρία

Πηγή Φωτογραφίας: youfly.com - Bellazon

Carla Bruni: Το μοντέλο πλέον 54 ετών, παντρεύτηκε τον πρώην Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί το 2008.

Το πρώην μοντέλο, και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και μουσικός, πιστεύει “στον έρωτα, στη φιλία ανάμεσα σε φίλους και στην οικογένεια, και την αγάπη, στο συνάνθρωπο, την πανανθρώπινη αγάπη”. Οδηγός της το τρίπτυχο έρως, φιλία, αγάπη, τα τρία είδη αγάπης κατά την αρχαιοελληνική φιλοσοφία.Η Carla Bruni πολύ πριν γίνει η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodel στον κόσμο.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η φυσική ομορφιά της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη ζωή της αφού της έδωσε δουλειές, διασημότητα και φυσικά χρήματα. Εκτός από το μόντελινγκ, η Ιταλο-Γαλλίδα καλλονή ασχολήθηκε και με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους.

Η Carla Bruni χαρακτήρισε τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί «ευγενικό, καλό και ερωτικό» καθώς μιλούσε για τα 14 χρόνια γάμου

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, 54, είναι παντρεμένη με τον Σαρκοζί, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 2007 έως το 2012 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Παρίσι επειδή φέρεται ότι ξεπέρασε εν γνώσει του τα όρια δαπανών του κατά τη διάρκεια της προεδρικής του υποψηφιότητας το 2012. Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή Quotidie, εξομολογήθηκε ότι “φοβόταν συνεχώς” ότι ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του ως προέδρου, κάτι που της δημιουργούσε τρομερό άγχος.

“Ήταν μια εξαιρετική περίοδος, αλλά φοβόμουν όλη την ώρα. Φοβόμουν για τον άντρα μου, φοβόμουν τον εαυτό μου, ότι θα έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Φοβόμουν κάποιον που θα κατασκεύαζε μια ψεύτικη ιστορία. Είναι τόσο υψηλός ρόλος που ένιωσα ότι ήμουν στόχος “.

Εκτός από την διαρκή προσοχή του κοινού και του Τύπου, η Μπρούνι φοβόταν ότι θα συνέβαινε κάτι πολύ σοβαρό στον σύζυγό της ή στην ίδια.

“Φοβόμουν ότι θα σκοτωθεί ή ότι θα του συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ανησυχούσα για το βάρος όλων αυτών των σημαντικών ζητημάτων στους ώμους του και ότι θα ήμασταν υπεύθυνοι για αυτά “.

Συνεχίζοντας, η Μπρούνι είπε ότι παρά την αγχωτική αυτή περίοδο, δεν μετανιώνει για τα χρόνια που πέρασε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Το πρώην μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών λέει ότι ενώ ο σύζυγός της έχει μια στάση «σούπερ άλφα» και του αρέσει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, το ζευγάρι σπάνια μαλώνει επειδή δεν είναι «έντονοι άνθρωποι» και τους αρέσει να βλέπουν «πολύ θετικά» τα πράγματα.

«Γι’ αυτό έγινε πρόεδρος γιατί έχει αυτό το ταμπεραμέντο»

Στη δεκαετία του 1980, η ιταλικής καταγωγής καλλονή ήταν ένα καινούργιο κορίτσι στον κόσμο της μόδας μεταξύ άλλων περπάτησε για τους LaCroix και Chloe,πριν ξεκινήσει την καριέρα της στη μουσική.

Η Carla Bruni συνάντησε τον Nicolas, ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, σε ένα δείπνο το 2007 και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά,  Μετά από μια θυελλώδεις σχέση, το ζευγάρι παντρεύτηκε τρεις μήνες αργότερα και έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη  την Giulia, δέκα ετών, ενώ η Carla έχει έναν γιο, τον Aurélien Enthoven, 21, από προηγούμενη σχέση.

Ο Σαρκοζί καταδικάστηκε σε ποινή 12 μηνών από δικαστή, αφού κρίθηκε ένοχος για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας στις εκλογές του 2012

Ο δικαστής στο Σωφρονιστικό Δικαστήριο του Παρισιού είπε ότι ο 66χρονος, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα από το 2007 έως το 2012, θα μπορούσε να εκτίσει τη θητεία του από το σπίτι – όπου θα πρέπει να φορέσει ένα βραχιόλι στον αστράγαλο.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει τουλάχιστον έξι μήνες πραγματικής φυλάκισης για τον Σαρκοζί, μαζί με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή. Η νομική ομάδα του έχει καταθέσει έφεση, η οποία ουσιαστικά αναστέλλει την ποινή μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.

Η πιο πρόσφατη ποινή έρχεται έξι μήνες αφότου ο Σαρκοζί καταδικάστηκε σε άλλη φυλάκιση ενός έτους με δύο χρόνια αναστολή για απόπειρα δωροδοκίας δικαστή.

Εκείνη την εποχή, ο Μπρούνι χαρακτήρισε την ετυμηγορία «χωρίς καμία λογική», ενώ δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για να « βγεί στο φως η αλήθεια».

Η νομική ομάδα του Σαρκοζί έχει επίσης ασκήσει έφεση σε αυτήν την υπόθεση, πράγμα που σημαίνει ότι παραμένει ελεύθερος για την ώρα.

Ωστόσο, τα νομικά του προβλήματα πρόκειται να συνεχιστούν, με περισσότερες υποθέσεις διαφθοράς να εκκρεμούν, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι έλαβε εκατομμύρια σε ξέπλυμα χρήματος από τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments