Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Στον 3ο γύρο του [Miami Open] με τον Ντε Μινόρ

Τσιτσιπάς: Στον 3ο γύρο του [Miami Open] με τον Ντε Μινόρ

Πηγή Φωτογραφίας: Αθήνα 9.84

Μετά το εμπόδιο του Γουλφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να ξεπεράσει αυτό του Άλεξ Ντε Μινόρ στον τρίτο γύρο του Miami Open.

Ο Αυστραλός Αλεξ Ντε Μινόρ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στον 3ο γύρο του “Miami Open” και η παράδοση είναι άκρως ευνοϊκή για τον Ελληνα τενίστα.

Στις συνολικά εννέα αναμετρήσεις τους στο παρελθόν, ο Τσιτσιπάς έχει το απόλυτο, με εννέα νίκες!  Την τελευταία φορά συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ (11/2), στα προημιτελικά του τουρνουά και ο πρωταθλητής μας επικράτησε με 2-0 σετ  (6-4, 6-4). Είναι χαρακτηριστικό ότι στις έξη από τις εννέα νίκες του, ο Τσιτσιπάς δεν έχασε σετ από τον Αυστραλό.

Ο Ντε Μινόρ , Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε εύκολα, στον προηγούμενο γύρο απέναντι στον συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμπσον (Νο78), με 6-2, 6-3.

Απέναντι στον Αμερικάνο Τζέι Τζέι Γουλφ (Νο 167), ο Τσιτσιπάς έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-1) και μαζί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Miami Open, Στο κρισιμότερο γκέιμ του 1ου σετ, η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας έκανε τη διαφορά. Ο Στέφανος πέτυχε το μπέικ πόιντ και πήρε το 1ο σετ με 6-4.

Στο τάι μπρέικ του 2ου σετ, ο Στέφανος έκανε αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον Τζέι Τζέι Γουλφ να πάρει το σετ με 7-5. Στο 3ο σετ, με πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στα χτυπήματά του, αλλά και αποτελεσματικότητα στις επιστροφές στο σερβίς του αντιπάλου του, ο Τσιτσιπάς έκανε δύο μαζεμένα μπρέικ, προηγήθηκε με 4-1 γκέιμ και έφθασε εύκολα στο 6-1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να κάνει μία αφιέρωση στην κάμερα, γράφοντας στίχο του Snoop Dogg. «Drop it like it’s hot», έγραψε ο Τσιτσιπάς στην κάμερα, από το τραγούδι του Snoop Dogg το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία το 2004, όταν δηλαδή εκείνος ήταν έξι ετών!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments