Ελλάδα

Πάτρα εξελίξεις: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα εξελίξεις: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο οθόνης/ Youtube

Πάτρα εξελίξεις: Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η μητέρα των παιδιών πέρασε την πρώτη νύχτα στο κελί της ΓΑΔΑ μετά την σύλληψη της από τις αρχές.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ήδη της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης της κόρης Τζωρτζίνας. H μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η πρώτη δήλωση του πατέρα των παιδιών

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, φάνηκε σαστισμένος στην είδηση για την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου Να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσπάθησε την Τετάρτη, ο Μάνος Δασκαλάκης στη σκιά της ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει δεχτεί κάποια όχληση από την αστυνομία.

Ο διάλογος

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

Όχι.

Το χρονικό της σύλληψης

Άνδρες του Ανθρωποκτονιών μετέβησαν υπό άκρα μυστικότητα το πρωί της Τετάρτης στην Πάτρα, έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της.

Μόλις ενημερώθηκαν  ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της, χτύπησαν την πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας.

Όταν της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει εκείνη φέρεται να απάντησε «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο αυτοκίνητο με τις συμβατικές πινακίδες και τα φιμέ τζάμια, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της καθώς δεν ήθελαν να πληροφορηθεί από κάποια ιστοσελίδα ή από το facebook ότι πρόκειται για προσαγωγή ή σύλληψη.

Μόνο αφού έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ οι αστυνομικοί αποκάλυψαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι πρόκειται για σύλληψη και στη συνέχεια ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments