Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο σκοπός δεν είναι μόνο να φτιάχνουμε έργα θα πρέπει να εξασφαλίζουμε και την βιωσιμότητα

Μητσοτάκης: Ο σκοπός δεν είναι μόνο να φτιάχνουμε έργα θα πρέπει να εξασφαλίζουμε και την βιωσιμότητα
Μητσοτάκης: Στα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση στο Προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνοντας στη σχετική συζήτηση στο Προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Το βλέμμα της Κυβέρνησης είναι στραμμένο στη βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, με μια ειδική φροντίδα, αγαπητέ μου Δήμαρχε, για τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Βλέπω δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης σήμερα μαζί μας, θέλω να τους ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για τη εξαιρετική συνεργασία την οποία έχουμε. Να ευχαριστήσω τον Απόστολο, διότι το έργο αυτό είναι τόσο σημαντικό συνολικά για τη Δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο για το Δήμο Παύλου Μελά. Δεν θα μπορούσε να είχε γίνει πράξη εάν δεν πετυχαίναμε αυτό το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, δεύτερου βαθμού και κεντρικής Κυβέρνησης” σημείωσε κατά την αρχική του τοποθέτηση.

Ο σκοπός δεν είναι μόνο να φτιάχνουμε έργα

“Διότι ο σκοπός δεν είναι μόνο να φτιάχνουμε έργα τα οποία είναι ωραία τη στιγμή που τα παραδίδουμε, θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την οικονομική βιωσιμότητα και τους πόρους εκείνους οι οποίοι θα επιτρέψουν στο Δήμο να το συντηρεί, να το αναβαθμίζει και στη συνέχεια να το βελτιώνει. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και όλους τους πολίτες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ότι θα είμαι προσωπικά κοντά στην προσπάθεια αυτή να μειώσουμε τις ανισότητες” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την έκθεση Θεσσαλονίκης

Αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα του χώρου δεν το έχουν πολλές πόλεις σήμερα. Αρα, θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε έναν πόλο οικονομικής εκθεσιακής επιχειρηματικής δραστηριότητας όλο το χρόνο μαζί με ένα πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Και δεν χρειάζεται να πάμε να δημιουργήσουμε καινούργιες υποδομές ξενοδοχείων, θα τα λύσει αυτά η ίδια η πόλη, θα δουλέψει όλη η πόλη, δηλαδή, από αυτήν την επένδυση και θα μπορέσει η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και ένα καινούργιο τοπόσημο, διότι ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός πραγματικά ήταν ένας πολύ δημιουργικός διαγωνισμός ο οποίος κατέληξε σε μία πολύ όμορφη πρόταση η οποία τελικά εγκρίθηκε από το συμβούλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments