Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας – Θεοδωρικάκος: Σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Υπόθεση Πάτρας – Θεοδωρικάκος: Σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

«Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική και θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί», είπε για την υπόθεση της Πάτρας ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική και θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση».

Αναλυτικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε:

«Η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες: Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη, είναι εξονυχιστική και δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιος οι οποίοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπό τη προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση για ότι έχει συμβεί. Ας κρατήσουμε κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα μείνει, οι πολίτες να εμπιστεύονται την αστυνομία, να εμπιστεύονται τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν κάτι, κάνεις δεν γλυτώνει από το νόμο. Είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό το μήνυμα το κάνουμε πράξη σε όλα τα μέτωπα, όπως και σ’ αυτήν τη δύσκολη και τραγική υπόθεση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments