Focus

Scarlett Johansson: Όσα είπε για το one night stand στο ασανσέρ με τον Benicio Del Toro

Scarlett Johansson: Όσα είπε για το one night stand στο ασανσέρ με τον Benicio Del Toro

Πηγή Φωτογραφίας: NBC News

Scarlett Johansson:Η αλήθεια για τη φημολογούμενη καυτή στιγμή ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς μετά τα Όσκαρ.

Στα φετινά Όσκαρ όλοι μιλούσαν για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock και λίγοι θυμούνται ποιες ταινίες βραβεύτηκαν τελικά αλλά και πριν μερικά χρόνια, το 2004, η τελετή απονομής των βραβείων είχε επισκιαστεί από μια μεγάλη φήμη. Ο Benicio Del Toro και η Scarlett Johansson είχαν κάνει σεξ μέσα στο ασανσέρ του Chateau Marmont αμέσως μετά τα Όσκαρ.

Μιλώντας στο podcast ‘9 to 5ish’ η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει τότε λέγοντας: “Υπήρχε μια φήμη που κυκλοφορούσε για πολύ καιρό ότι εγώ είχα κάνει σεξ σε ένα ασανσέρ. Μια ιστορία που με ακολουθούσε για πολύ καιρό και πάντα πίστευα ότι ήταν εξωφρενική”, είπε η σταρ.

Χωρίς να αναφέρεται στο όνομα του Benicio, η ηθοποιός είπε πως “πάντα πίστευα ότι είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Θα ήταν μικρό χρονικό διάστημα και το πως θα γινόταν φαντάζει μη ελκυστικό σε μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που τρέμει μήπως τον πιάσουν να κάνει κάτι που δεν πρέπει. Οπότε αυτό έκανε αυτή τη φήμη ακόμα πιο παράλογη σε μένα”.

Απλές φήμες

Οι φήμες είχαν φουντώσει όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της είχε πει: “Είναι καταπληκτικός τύπος. Φαίνεται ότι κάποιος ήταν μαζί μας σε ένα ασανσέρ και φιλιόμασταν ή κάναμε σεξ ή κάτι τέτοιο που είναι πολύ ανθυγιεινό”.

Αργότερα είχε διευκρινίσει ότι ήταν σαρκαστική και όσα είπε απομονώθηκαν από το πλαίσιο της συζήτησης με πολλούς τελικά να πιστεύουν ότι επιβεβαίωσε τη φήμη παρά το γεγονός ότι αργότερα ήταν πιο ξεκάθαρη λέγοντας “ποτέ δεν έχω κάνει σεξ με τον Benicio Del Toro σε ασανσέρ”.

Ο ηθοποιός επίσης είχε απαντήσει στις φήμες λέγοντας σε συνέντευξή του στο Esquire το 2005: “Αν έκανα σεξ με την Scarlett Johansson σε ένα ασανσέρ μετά τα βραβεία. Ξέρω ‘γω, δεν ξέρω. Ας το αφήσουμε στη φαντασία κάποιου. Ας μην το προμοτάρουμε. Είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί και στο παρελθόν και ίσως να μην είναι και η τελευταία φορά. Το Chateau Marmont έχει μόνο 8 ορόφους. Ακόμα θα πάλευα να βγάλω το δερμάτινο jacket μου στον δεύτερο όροφο και δεν θα είχα βγάλει ούτε το πουκάμισό μου μέχρι τον έβδομο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments