Ελλάδα

Άγιο Φως: Θα φθάσει με καθυστέρηση στην Ελλάδα – Θα μοιραστεί με ξεχωριστές πτήσεις σε όλη τη χώρα

Άγιο Φως: Θα φθάσει με καθυστέρηση στην Ελλάδα – Θα μοιραστεί με ξεχωριστές πτήσεις σε όλη τη χώρα
Άγιο Φως: Το Άγιο Φως μεταφέρει στην Ελλάδα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου μαζί με την κυβερνητική αποστολή επικεφαλής της οποίας είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης

Με καθυστέρηση θα φθάσει το Άγιο Φως στην Ελλάδα και όχι στις 18:00 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η άφιξη του Αγίου Φωτός αναμένεται να γίνει με καθυστέρηση καθώς βάσει της ενημέρωσης στις 6 το απόγευμα η πτήση δεν είχε απογειωθεί ακόμα από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Το Άγιο Φως μεταφέρει στην Ελλάδα ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου μαζί με την κυβερνητική αποστολή επικεφαλής της οποίας είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος και το παρέλαβε από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄.

Μετά την άφιξη της ειδικής πτήσης του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» θα ξεκινήσουν οι επόμενες πτήσεις προκειμένου να φτάσει μαζί με το αναστάσιμο μήνυμα σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Άγιο Φως: Το παρέλαβε ο Ανδρέας Κατσανιώτης από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Το Άγιο Φως παρέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα απόδημου ελληνισμού κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και το ναό της Αναστάσεως.

Ποιοι συμμετείχαν στην αποστολή για το Άγιο Φως

Στην αποστολή για την τελετή Αφής και μεταφοράς του Αγίου Φωτός, εκτός από τον υφυπουργό Εξωτερικών, μετέχουν μεταξύ άλλων, ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και Ιωάννης Σαρακιώτης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών κ.ά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments