Πολιτική

Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: Θα απαντήσουμε στην ολιγωρία της κυβέρνησης

Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: Θα απαντήσουμε στην ολιγωρία της κυβέρνησης
Ανδρουλάκης από Αρκαλοχώρι: Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης όπου επισκέφθηκε τους σεισμόπληκτους. «Επτά μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου και όλων των σεισμόπληκτων περιοχών μετρούν ακόμη τις πληγές τους εγκλωβισμένοι σε ένα κυκεώνα γραφειοκρατίας, που αποδεικνύει τις ολιγωρίες της κυβέρνησης» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας και να πιέσουμε να απαντηθεί αυτή η ολιγωρία, μέσα από την πρόσληψη περισσότερων μηχανικών που θα μπορούν να αξιολογήσουν τους φακέλους» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ζήτησε να δοθούν λύσεις για τους κατοίκους και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει πίεση προς την κυβέρνηση και για την ανάγκη όπως τόνισε, αναθεώρησης των τιμών στο τιμολόγιο ανακατασκευής.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τους οικίσκους που έχουν στηθεί σε έκταση απέναντι από το εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχώρίου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πληγέντες που του περιέγραψαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ βρέθηκε και στην αγορά της περιοχής, όπου και εκεί οι κάτοικοι του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους, τόσο για την δύσκολη καθημερινότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν, αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments