Πολιτική

Μητσοτάκης: Περιμένουμε καλή χρονιά στον τουρισμό – Η εργατική νομοθεσία θα τηρηθεί αυστηρά

Μητσοτάκης: Περιμένουμε καλή χρονιά στον τουρισμό – Η εργατική νομοθεσία θα τηρηθεί αυστηρά
Μητσοτάκης: «Περιμένουμε μια καλή χρόνια. Όλοι οι δείκτες είναι ενθαρρυντικοί», είπε ο πρωθυπουργός

«Περιμένουμε μια καλή χρόνια. Όλοι οι δείκτες είναι ενθαρρυντικοί», είπε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την πορεία του τουρισμού στην Ελλάδα κατά την επίσκεψή του στο αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού, «το πρώτο 20ημερο του Απριλίου πήγε πάρα πολύ καλά». Κάτι που επιβεβαιώνει τους θετικούς οιωνούς για φέτος.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την ηγεσία του υπουργείου για την πολύ σημαντική, όπως είπε, δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες. «Το 2022 θα είναι το πρώτο καλοκαίρι εδώ και τρία χρόνια χωρίς περιορισμούς», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη τουριστική περίοδο και να επεκταθεί σε όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες είπε ότι «ευελπιστούμε ότι το μακρύ καλοκαίρι του 2022 θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο για επιχειρηματίες και εργαζομένους».

Παράλληλα έστειλε μήνυμα στους επιχειρηματίες του τουρισμού οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στην αναπτυξιακή δυναμική του κλάδου όχι μόνο με καλύτερες αποδοχές αλλά και με απαρέγκλιτη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας. «Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί», ξεκαθάρισε ενώ είπε ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για τη διεύρυνση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού «ώστε οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες λόγω της εισαγόμενης κρίσης, να μπορέσουν κάνουν διακοπές με τη στήριξη του κράτους με διαφάνεια και γρήγορους τρόπους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments