Διεθνή

Μπάιντεν για μακελειό στο Μπάφαλο: Το μίσος κηλίδα στην ψυχή της Αμερικής

Μπάιντεν για μακελειό στο Μπάφαλο: Το μίσος κηλίδα στην ψυχή της Αμερικής

Πηγή Φωτογραφίας: newyorktimes

Ο Μπάιντεν επέμεινε ότι η ατζέντα του είναι ξεκάθαρα υπέρ της χρηματοδότησης της αστυνομίας

Έκκληση στους Αμερικανούς  «να αντιμετωπίσουν το μίσος που παραμένει κηλίδα στην ψυχή της Αμερικής»,απήυθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την επίθεση 18χρονου ενόπλου με ρατσιστικά κίνητρα σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

«Ένας μοναχικός, οπλισμένος και μια ψυχή γεμάτη μίσος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ 10 αθώους ανθρώπους σε ένα παντοπωλείο το απόγευμα του Σαββάτου», είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της 41ης Ετήσιας Εθνικής Υπηρεσίας Μνημείων των Αξιωματικών Ειρήνης έξω από το Καπιτώλιο την Κυριακή.

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με την έναρξη της Αστυνομικής Εβδομάδας την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Καπιτώλιο, τιμώντας τις ζωές των αστυνομικών που σκοτώθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους τον τελευταίο χρόνο.

«Το να είσαι αστυνομικός σήμερα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι ήταν ποτέ», είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό Αδελφικό Τάγμα της Αστυνομίας.

Ο Μπάιντεν επέμεινε ότι η ατζέντα του είναι ξεκάθαρα υπέρ της χρηματοδότησης της αστυνομίας, σε αντίθεση με τις ακροαριστερές εκκλήσεις που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2020 για πλήρη αποχρηματοδότηση της επιβολής του νόμου σε ολόκληρη τη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments