Ελλάδα

Γεωργία Μπίκα: Διαστρέβλωση της αλήθειας – Από τροχαίο οι μώλωπες σύμφωνα με την εισαγγελέα

Γεωργία Μπίκα: Διαστρέβλωση της αλήθειας – Από τροχαίο οι μώλωπες σύμφωνα με την εισαγγελέα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Γεωργία Μπίκα: Διαστρέβλωση της αλήθειας βλέπει η εισαγγελέας, στην  υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας

Διαστρέβλωση της αλήθειας βλέπει η εισαγγελέας, στην  υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας. Πιο συγκεκριμένα η δικαστική λειτουργός σημειώνει πως  έπλασε μια ιστορία με «χοντροειδέστατο ψέματα». Μάλιστα σημείωσε πως δεν προκύπτει από πουθενά ο βιασμός, ούτε και η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών ανέφερε πως «Ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον του βιασμού, τελέστηκε σε βάρος της εγκαλούσας, τουναντίον τα όσα ισχυρίστηκε είναι παντελώς ψευδή», προσθέτοντας σε άλλο σημείο πως «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χοντροειδέστατο ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

Παράλληλα, αναφέρει ότι «οι μώλωπες στα πόδια της προκλήθηκαν από τροχαίο που είχε την ημέρα της καταγγελίας, ενώ διαψεύδει τον ισχυρισμό ότι είχε έμμηνο ρύση. Καταρρίπτει, δε, τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας ότι βρέθηκε το DNA μόνο ενός ατόμου, καθώς τα αδέλφια, που καταγγέλλει, είναι δίδυμοι και άρα έχουν κοινή γενετική ταυτότητα».

Αυτά είχε δηλώσει στην κατάθεση της

Από την αρχή της υπόθεσης, η 24χρονη δηλώνει ότι τις επίμαχες ώρες βρισκόταν σε κατάσταση μέθης λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, εγείροντας παράλληλα ερωτηματικά για το κατά πόσο της χορηγήθηκε εν αγνοία της το «χάπι του βιασμού», ναρκωτική ή ψυχότροπη ουσία. Μάλιστα σε κάθε κατάθεσή της, ενώπιον των αστυνομικών ή της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Μπίκα εξηγεί ότι μετά από ένα σημείο κι έπειτα θυμάται περιστασιακά γεγονότα.

«Δεν θυμάμαι τελικά αν πήγα με τη θέλησή μου στο δωμάτιο που ξύπνησα την επόμενη μέρα. Αναγνωρίζω με βεβαιότητα τον Α (σ.σ. τον 27χρονο κατηγορούμενο) ως έναν εκ των αντρών που μου ζήτησαν να κοιμηθώ μαζί τους και που επέμεναν παρά την αντίρρησή μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ξαπλωμένη σε μια κατάσταση που δεν ήθελα αλλά δεν μπορούσα να αποτρέψω, ήθελα να δώσει το κορμί μου μια ώθηση να σταματήσει αυτό, καταλάβαινα ότι ήταν κάτι κακό αλλά δεν μπορούσα να το σταματήσω με τη δύναμή μου. Δεν θυμάμαι να είχα ανοιχτά τα μάτια μετά από ένα σημείο. Δεν θυμάμαι αν φορούσα ρούχα αλλά δεν θυμάμαι και να τα βγάζω. Το εσώρουχό μου το βρήκα στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι που κοιμόμουν» έχει καταθέσει η 24χρονη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments