Ελλάδα

Πάτρα: Αναμένονται έξι νέες διώξεις για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Πάτρα: Αναμένονται έξι νέες διώξεις για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Πάτρα: Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είναι συνεχείς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν έξι νέες διώξεις

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είναι συνεχείς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν έξι νέες διώξεις.

Από σημειώθηκε από τον ΑΝΤ1, όπου τονίσθηκε ότι οι καταθέσεις της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα και τα πορίσματα Καρακούκη – Καλογρηά για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας είναι αυτά που περιμένουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως στο τέλος αυτής της βδομάδας θα γίνουν πολλά: «Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας».

«Συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες» εξήγησε ο παρουσιαστής.

ΕΔΕ για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης αναφορικά με την ανεύρεση του χαμένου φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας διέταξε το υπουργείο Υγείας.

Τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο, δηλώσεις που οδήγησαν στην ΕΔΕ, σύμφωνα με τα όσα είπε στο MEGA, o αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε στο ψυγείο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, το οποίο εστάλη σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments