Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα Μαδριλένος ο Ρούντιγκερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα Μαδριλένος ο Ρούντιγκερ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης απέμενε για να αποτελέσει και επισήμως παίκτη της πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Αντόνιο Ρούντιγκερ

Μόνο η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης απέμενε για να αποτελέσει και επισήμως παίκτη της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2022, Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (2/6) τη σύναψη συμφωνίας με τον Γερμανό διεθνή στόπερ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι Μαδριλένοι θα παρουσιάσουν τον Ρούντιγκερ στους εκπροσώπους του Τύπου στις 20 Ιουνίου (13:00) στη Ciudad Real Madrid. Ο Γερμανός αμυντικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Τσέλσι, το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ από 1η Ιουλίου, με ετήσιες αποδοχές περίπου 10 εκατ. ευρώ, συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Η Τσέλσι τον ευχαρίστησε και τον χαρακτήρισε ως ποδοσφαιριστή που είχε πολύ μεγάλη συμβολή στις πρόσφατες, μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, όπως η κατάκτηση του Champions League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή που μετακομίζει ως ελεύθερος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η διάρκεια του deal είναι 4ετής, μέχρι και το 2026 και μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Ρούντιγκερ με τους «μπλε», θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Η Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Ίσκο

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη στοργή της στον Φρανσίσκο Αλαρκόν Ίσκο, ο οποίος, σε αυτά τα εννέα χρόνια, κατάφερε να γίνει θρύλος του συλλόγου μας».

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης έναν παίκτη που αγαπήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Ίσκο έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν μόλις 21 ετών και, σε αυτό το διάστημα, έζησε μια εποχή που θα μείνει στη μνήμη όλων των φιλάθλων.

Ο Ισπανός διεθνής έχει κατακτήσει 19 τίτλους με τη «Βασίλισσα»: 5 Τσάμπιονς Λιγκ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Επιπλέον, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ 2017. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του, εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή επιτυχία», ανέφερε στον επίλογό του το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments