Πολιτική

Φωτιά στην Άνω Βούλα: Σε Γλυφάδα και Βούλα ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Φωτιά στην Άνω Βούλα: Σε Γλυφάδα και Βούλα ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά στην Άνω Βούλα: Στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Βούλα βρέθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Βούλα βρέθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Μαζί του ήταν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου. Ήταν από τις 4 το απόγευμα στο σημείο θέλοντας να ενημερωθούν από την πυροσβεστική για την πορεία της πυρκαγιάς.

Ζημιές από την πυρκαγιά σε 20 σπίτια

Ο κ. Κωνσταντέλλος, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι δεν έχουν καεί εντελώς σπίτια. Ωστόσο σε 20 σημειώθηκαν ζημιές, με 4 από αυτά να έχουν υποστεί τις ισχυρότερες. Ζημιές έχουν υποστεί αυτοκίνητα και μηχανάκια που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Παρά τους ισχυρούς ανέμους, η εικόνα της φωτιάς στην περιοχή της Βούλας είναι καλύτερη και οι πυροσβέστες προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο. Ωστόσο, το έργο τους είναι δύσκολο λόγω των διαρκών αναζωπυρώσεων.

Ωστόσο, πιο δύσκολη είναι η κατάσταση από την περιοχή της Βάρης, όπου έχουν επεκταθεί οι φλόγες, δημιουργώντας ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο. Έκτακτη ενημέρωση έγινε από την πυροσβεστική για την εξέλιξη της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στη Βούλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments