Ελλάδα

Καιρός: Καταιγίδα από χαλάζι σε Θεσσαλονίκη, Φλώρινα και Λάρισα

Καιρός: Καταιγίδα από χαλάζι σε Θεσσαλονίκη, Φλώρινα και Λάρισα

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot

Σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή και το χαλάζι

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας τη Μακεδονία, προκαλώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Χαλαζόπτωση έπληξε τη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρει το thess.gr, λόγω των μανιασμένων ανέμων, το χαλάζι είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας έντονο θόρυβο και η θερμοκρασία έπεσε αρκετούς βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, πολλοί δρόμοι ακόμη και στο κέντρο της πόλης μετατράπηκαν σε «ποτάμια», με αποτέλεσμα οι πεζοί να δυσκολεύονται να τους διασχίσουν, ενώ όπως γράφει το grtimes.gr την ίδια στιγμή οι ταχύτητες των αυτοκινήτων ήταν πολύ χαμηλές λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Ένα δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στην οδό Παπάφη, ενώ σε άλλη περίπτωση στην οδό Μπότσαρη, μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε και έπεσε επίσης σε ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο.

Χαλαζόπτωση και Φλώρινα-  Λάρισα

Χαλάζι έπληξε επίσης τη Φλώρινα και τη Λάρισα. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα το μεσημέρι έπεσε χαλάζι στο Αμύνταιο  και στις γύρω περιοχές,αλλά και στα χωριά Πλατύκαμπος, Μελία και Χάλκη της Λάρισας

Το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο όπως μετέδωσε το onlarissa.gr με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε πράσινες καλλιέργειες στην περιοχή και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments