Διεθνή

Έλον Μασκ: Μπορεί να τερματίσω τη συμφωνία εξαγοράς με το Twitter

Έλον Μασκ: Μπορεί να τερματίσω τη συμφωνία εξαγοράς με το Twitter

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Έλον Μασκ: Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla μίλησε για το ενδεχόμενο ακύρωσης της συμφωνίας του με το Twitter.

Ο Έλον Μασκ δήλωσε πως είναι έξαλλος με την συμπεριφορά της διοίκησης του Twitter. Μάλιστα, αναφέρει ότι αν δεν λάβει τα στοιχεία που έχει ζητήσει για τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ψεύτικους λογαριασμούς, θα τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς.

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έγινε, για να αποκτήσει το 100% της κυριότητας της πλατφόρμας, μην δίνοντάς του τα απαραίτητα στοιχεία. Οι δικηγόροι του, σε επιστολή που έστειλαν σημειώνουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

«Εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής μου»

Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι το Twitter αντιστέκεται στη συμφωνία και εμποδίζει «τα δικαιώματα πληροφόρησης» που έχει, μην αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που ζητά. Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας, Παράγκ Αγραγουάλ, ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών. Ωστόσο ο Μασκ δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments