Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για το νέο γήπεδο της Τούμπας

Πηγή Φωτογραφίας: The Standard

ΠΑΟΚ: Δημοσιεύθηκε στο σημερινό [9/6] Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στην ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ

Με τίτλο «Έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) στην περιοχή «Τούμπα» του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ν. Θεσσαλονίκης) και καθορισμός χρήσεων γης, όρων και περιορισμών δόμησης, περιβαλλοντική έγκριση του ΕΠΣ και έγερση Ρυμοτομικού Σχεδίου Εφαρμογής (ΡΣΕ) αυτού», δημοσιεύθηκε στο σημερινό [9/6] Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στην ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Διάταγμα που προ ημερών είχε υπογράψει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και για το οποίο ήταν ενήμεροι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το τελευταίο 48ωρο πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις, παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι για τις επόμενες κινήσεις.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπειτα από τις τελευταίες, θετικές εξελίξεις.

Σοάρες – Πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Champions League με ΠΑΟΚ»

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Ράφα Σοάρες. Ο 27χρονος Πορτογάλος πλάγιος αμυντικός, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Για το πώς προέκυψε η πρόταση του ΠΑΟΚ, ο πρώην μπακ της Γκιμαράες τόνισε: «Όταν έμαθα τα νέα, πως ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ήμουν πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Ήταν μια εύκολη απόφαση».

Για το τι περιμένει από τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους»:  «Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό του στυλ, ο Σοάρες τόνισε: «Είμαι ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστής. Θεωρώ πως είμαι ένας σύγχρονος μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να μοιράζω ασίστ. Φυσικά ξέρω ότι η πρώτη μου δουλειά είναι η άμυνα. Μου αρέσει να ανεβαίνω στη γραμμή και να συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Ψάχνω συνέχεια τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο. Έχω ταχύτητα στο παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments