Διεθνή

FDA: Θετική στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer για τα μικρά παιδιά

FDA: Θετική στη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer για τα μικρά παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

FDA: Ο Αμερικάνικος Οργανισμού Φαρμάκων έδωσε τη θετική γνώμη για τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer κατά της Covid-19 σε παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 4 ετών

Ο Αμερικάνικος Οργανισμού Φαρμάκων FDA έδωσε τη θετική γνώμη για τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer κατά της Covid-19 σε παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 4 ετών, όπως εξέδωσε στην ανακοίνωση.

Επρόκειτο για την τελευταία ηλικιακή ομάδα που δεν μπορούσε ακόμη να εμβολιαστεί κατά του νέου κορωνοϊού στις ΗΠΑ, όπως και σε πολλές άλλες χώρες. Αυτή η ομόφωνη σύσταση από τα 21 μέλη της επιτροπής έρχεται αμέσως μετά από παρόμοια γνωμοδότηση που δόθηκε για το εμβόλιο της Moderna, για νήπια και παιδιά μικρής ηλικίας.

Ο FDA αναμένεται τώρα να λάβει την απόφασή του για την έγκριση αυτών των δύο εμβολίων για νήπια, απόφαση που σπάνια διαφέρει από αυτήν της επιτροπής.

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας ζητάει από τους πολίτες να κάνουν τέταρτη δόση εμβολίου

Δεν θα γίνει άλλη προσπάθεια για να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά της Covid-19, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ, ο οποίος υπογράμμισε ωστόσο πως περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κάνουν μια δεύτερη ενισχυτική δόση εμβολίου.

Όποιος βρίσκεται συχνά σε επαφή με άλλους και θέλει να προσταστεύσει τον εαυτό του και τους άλλους θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει μια τέταρτη δόση, ανεξάρτητα από την ηλικία του, δήλωσε ο Λάουτερμπαχ. Περίπου 80% των πολιτών άνω των 60 ετών στη Γερμανία δεν έχουν κάνει τέταρτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19, πρόσθεσε.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, με δεδομένο ένα θερινό κύμα μολύνσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments