Ελλάδα

Κρήτη: 69χρονος κρεμόταν ακίνητος στο γκρεμό για δώδεκα ώρες [pic]

Κρήτη: 69χρονος κρεμόταν ακίνητος στο γκρεμό για δώδεκα ώρες [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Επί 12 ώρες κρεμιόταν στο γκρεμό ένας 69χρονος άνδρας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο πριν διασωθεί. Οι ώρες, από χθες νωρίς το βράδυ, μέχρι και σήμερα το πρωί κύλησαν μαρτυρικά με τον ίδιο να παραμένει ακίνητος, μην μπορώντας να προσεγγίσει καν το κινητό του για να καλέσει σε βοήθεια…

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας 69χρονος οδηγός στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του καθώς κατευθυνόταν προς παραλιακό θέρετρο της περιοχής και έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων.

Ειδικότερα, νύχτα τρόμου για έναν οδηγό από την περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, όπου παρέμεινε εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο του για σχεδόν 12 ώρες φοβούμενος πως στην παραμικρή κίνησή του, το όχημα που συγκρατούνταν από δέντρα θα καταλήξει στον γκρεμό. Σύμφωνα με το neakrititi, πρόκειται για έναν 69χρονο άνδρα, ο οποίος κινούνταν από τους Καλούς Λιμένες προς τον οικισμό Χρυσόστομο και από άγνωστη αιτία βρέθηκε στον γκρεμό. Την πορεία του οχήματος σταμάτησε μία συστάδα δέντρων, με τον ίδιο ωστόσο από εκείνη την στιγμή να μην μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Διερχόμενοι οδηγοί απεγκλώβισαν τον 69χρονο

Νωρίς το πρωί δύο διερχόμενοι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο είδαν το όχημα στον γκρεμό, σταμάτησαν και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει το όχημα και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 69χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 69χρονος οδηγός, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είναι είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ενδέχεται μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να πάρει εξιτήριο άμεσα από το νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments