Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Παρέα ατόμων διέσωσε 19χρονη από βιασμό – Της επιτέθηκε 30χρονος ενώ γύριζε σπίτι της

Νέα Σμύρνη: Παρέα ατόμων διέσωσε 19χρονη από βιασμό – Της επιτέθηκε 30χρονος ενώ γύριζε σπίτι της

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση μιας παρέας νεαρών.

Ένα ακόμη περιστατικό άγριας σεξουαλικής επίθεσης σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης, καθώς 19χρονη κοπέλα υπέστη ακραία σεξουαλική επίθεση το βράδυ της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν, όταν η κοπέλα κατευθυνόταν προς το σπίτι της, όταν περίεργος άνδρας προσπάθησε αφενός να τις σκίσει τα ρούχα και αφετέρου να την βιάσει.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η 19χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της κοντά στη στάση τραμ Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συμβολή με την οδό Βιθυνίας, όταν αισθάνθηκε δίπλα της τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος άρχισε να τη θωπεύει και να την βρίζει άσχημα. Η κοπέλα έντρομη τον απώθησε όμως αυτός, επέμενε και μάλιστα επιχείρησε να της σκίσει και τα ρούχα. Το θύμα συνέχιζε να αντιστέκεται και να καλεί σε βοήθεια, και ευτυχώς για εκείνη μια παρέα νεαρών που περνούσε από το σημείο επενέβη και έσωσαν τη κοπέλα κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά κάλεσαν και την Ελληνική Αστυνομία, με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να φθάνουν στο σημείο και να ψάχνουν άμεσα στη περιοχή προκειμένου να τον εντοπίσον.

Μάλιστα κάλεσαν και την Αστυνομία με αποτέλεσμα οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο να εντοπίζουν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 30 ετών, κάτοικο του κέντρου της Αθήνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments