Focus

Elon Musk: Η transgender κόρη του δεν θέλει καμία επαφή μαζί του και αλλάζει το επίθετο της

Elon Musk: Η transgender κόρη του δεν θέλει καμία επαφή μαζί του και αλλάζει το επίθετο της

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle.gr- twgreatdaily.com

Elon Musk: Η κόρη του δισεκατομμυριούχου που γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Xavier Alexander Musk επιθυμεί να εκδώσει νέο πιστοποιητικό γέννησης

Η transgender κόρη του Elon Musk έκανε αίτηση για να αλλάξει και επίσημα το όνομά της και όπως αναφέρει στα επίσημα έγγραφα για την αλλαγή του ονόματος, δεν θέλει πια “να ζω ή να έχω οποιαδήποτε σχέση με τον βιολογικό πατέρα μου”.Η κόρη του δισεκατομμυριούχου που γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Xavier Alexander Musk επιθυμεί να εκδώσει νέο πιστοποιητικό γέννησης για να αλλάξει το φύλο της ενώ θέλει να αλλάξει εκτός από το μικρό όνομά της και το επώνυμό της. Αμέσως μετά τα 18α γενέθλιά της ζήτησε από δικαστήριο να αλλάξει το φύλο της από αρσενικό σε θηλυκό και να καταγραφεί στα αρχεία με νέο όνομα.

Το όνομα που επιθυμεί να αποκτήσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αλλά ίσως επιλέξει το επώνυμο της μητέρας της, Justine Wilson, πρώην σύζυγο του Musk. Ο λόγος που η κόρη του Musk δεν θέλει να έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της, όμως ένας από τους λόγους μπορεί να είναι ότι πρόσφατα ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε τη στήριξή του στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών που στηρίζουν πολιτικές που περιορίζουν τα δικαιώματα των transgender ατόμων στην Αμερική.

Η πρώην σύζυγος του Έλον Μασκ Τζάστιν μιλάει για τα παιδιά της

Η Justine, η οποία έχει πέντε παιδιά με τον ισχυρό άνδρα της Tesla,μίλησε  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της την Τρίτη για να πει τις σκέψεις της σχετικά με την απόφαση της κόρης Xavier να διακόψει κάθε επαφή με τον μπαμπά.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να υποστηρίξουν την πρώην σύζυγο του Μασκ, επαινώντας την για τη γενναιότητα και την εξαιρετική της ανατροφή.

Από μαμά σε μαμά: Είσαι καταπληκτική μητέρα! Και οι δύο μπορείτε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας».

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Ήμασταν σε αυτό το ταξίδι για λίγο με τον γιο μας. Ξέρω πόσο νόημα και θετικό είναι όταν το παιδί σας νιώθει σαν στο σπίτι του στο σώμα του και ποιος είναι σε ένα θεμελιώδες επίπεδο. Χωρίς χρηματικό ποσό , η φήμη ή το επίτευγμα σημαίνει περισσότερα από αυτό. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments