Πολιτική

Πέτσας για εκλογές: Ο κ. Τσίπρας για να μη βγει τρίτος ζήτησε εκλογές

Πέτσας για εκλογές: Ο κ. Τσίπρας για να μη βγει τρίτος ζήτησε εκλογές
Πέτσας για εκλογές: Τι δήλωσε ο κ. Πέτσας

Για τα σενάρια πρόωρων εκλογών, τις προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας, την ακρίβεια και άλλα θέματα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Για τις εκλογές

«Οι υπουργοί έχουν μπει σε ένα πλάνο επισκέψεων σε όλη την Ελλάδα, γιατί μετά από 3 περίπου χρόνια χρειάζεται να δει κανείς το τι έχει γίνει στη χώρα που αντιμετώπισε πρωτοφανείς κρίσεις. Είναι θέμα επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου. Ακούω καθημερινά τα σενάρια τις πρόωρες εκλογές. Ο ΠΘ έχει πει πολλές φορές ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023. Ο κ. Τσίπρας όταν είδε την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να μη βγει τρίτος και να κατοχυρώσει τη θέση του, ζήτησε εκλογές. Το θέμα συντηρείται στην επικαιρότητα. Εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας», πρόσθεσε.

Απαντώντας στο αν το υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να οργανώσει τις εκλογές, αν αυτές έρθουν πρόωρα, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι «Πάντα κάθε υπουργείο είναι έτοιμο να κάνει τη δουλειά του. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συνδέεται με τον εκλογικό κύκλο». «Δε φοβόμαστε τίποτα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Χαίρομαι που και η αντιπολίτευση είναι στην ίδια γραμμή όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», συνέχισε.

Για το Αττικό ζωολογικό πάρκο

Σχετικά με την υπόθεση του χιμπατζή στο Αττικό ζωολογικό πάρκο ο κ. Πέτσας σημείωσε «δεν είναι ζώο συντροφιάς ο χιμπατζής. Είναι ένα άγριο ζώο. Σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ βάρβαρο το να παρακολουθεί κανείς άγρια ζώα σε συνθήκες αιχμαλωσίας όπως αυτές, και θεωρώ ότι θα έπρεπε να ξαναδούμε συνολικά όλο το πλαίσιο λειτουργίας των πάρκων αυτών, να σκεφτούμε λύσεις έξω από το κουτί, όπως και κατάργηση των πάρκων αυτών. Η υπόθεση θα διερευνηθεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments