Πολιτική

Οικονόμου: 6 εκατομμύρια για το πρόγραμμα North Evia – Samos Pass

Οικονόμου: 6 εκατομμύρια για το πρόγραμμα North Evia – Samos Pass

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οικονόμου: Στη στήριξη με συνολικά 6 εκατομμύρια προϋπολογισμό προχωρά η κυβέρνηση με το North Evia Samos Pass για τη Βόρεια Εύβοια

Στη στήριξη με συνολικά 6 εκατομμύρια προϋπολογισμό προχωρά η κυβέρνηση με το North Evia Samos Pass για τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο όπου επλήγησαν από το σεισμό αλλά και τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, στόχος του προγράμματος είναι επίσης να δοθεί κίνητρο σε περίπου 32 χιλιάδες άτομα να επισκεφθούν για τουρισμό τις πληγείσες περιοχές.

«Με το North Evia-Samos Pass προϋπολογισμού 6 εκατ. Euro στόχος είναι να δοθεί κίνητρο σε περίπου 32.000 δικαιούχους να επισκεφθούν τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό. Με σχέδιο στηρίζουμε τις περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές», σημειώνει στο twitter ο κ.Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση

Σοφία Χύτου
Σοφία Χύτου

Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με εμπειρία σε ΜΜΕ, τηλεόραση,ραδιόφωνο, εφημερίδα και digital μέσα. Εξειδίκευση σε πολιτική ανάλυση και συντονισμό πολιτικού ρεπορτάζ. Σπουδές στη Κοινωνική Διοίκηση ΔΠΘ και στη Δημοσιογραφία, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην επικοινωνία.