Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί σε τροχαίο 15χρονη και 23χρονος

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί σε τροχαίο 15χρονη και 23χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: ekriti

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση, εντός ΙΧ με αγροτικό όχημα, σκοτώθηκαν δύο νεαρά παιδιά, ενώ υπάρχει και μία σοβαρά τραυματίας

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κρήτη, όπου δύο νέοι άφησαν την τελευταία πνή τους στην άσφαλτο σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση, εντός ΙΧ με αγροτικό όχημα, στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων, σκοτώθηκαν δύο νεαρά παιδιά, ενώ υπάρχει και μία σοβαρά τραυματίας.

Πιο συγκεκριμένα νεκροί είναι, μία 15χρονη κοπέλα, καθώς και ένας 23χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ekriti.gr, ο οδηγός του ΙΧ, έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Μία σοβαρά τραυματίας

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23 γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ίδια πηγή, ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, και όπως φαίνεται ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ,  επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με το Cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments