Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Μαγκνουσον – Αναμένεται η ανακοίνωση

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Μαγκνουσον – Αναμένεται η ανακοίνωση

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter PAO FC

Παναθηναϊκός: Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, διετούς διάρκειας, υπέγραψε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

Το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, διετούς διάρκειας, υπέγραψε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αφίχθη το μεσημέρι στην Αυστρία, το απόγευμα της Παρασκευής [8/7] πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σε κέντρο του Κιτσμπουχελ και στη συνέχεια «δεσμεύτηκε» και επίσημα με τους «πράσινους», υπογράφοντας το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Επί αυστριακού εδάφους είχε και την πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή, ενώ στη συνέχεια δείπνησαν όλοι μαζί.

Η τούρτα έκπληξη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα 60ά γενέθλιά του

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε γενέθλια την Παρασκευή (8/7) κλείνοντας τα 60 και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, μαζί με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές του είχαν ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη.

Στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι «πράσινοι» στο Βάλχζε-Κόσεν, αμέσως μετά το βραδινό δείπνο της ομάδας, εμφανίστηκε μία… τούρτα με ένα κεράκι για τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές όλων.

Ο Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε άπαντες ενώ έστειλε τις δικές του ευχές για την κατάκτηση τίτλων και τη εφετινή σεζόν στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού:

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας και εύχομαι και σε εσάς να είστε καλά, υγιείς, και φέτος όπως και πέρσι όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε γιατί είστε πολύ καλά παιδιά. Περάσαμε καλές στιγμές πέρσι και νομίζω θα το κάνουμε και φέτος…», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Τα τέσσερα «1000άρια» και οι ειδικές μετρήσεις των παλμών των «πράσινων»

Μία πολύ «διαφορετική» προπόνηση περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής (8/7), κατά την τέταρτη μέρα παρουσίας τους στο Βάλχζε-Κόσεν της Αυστρίας, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Με ελάχιστη μπάλα (μόνο στο ξεκίνημα στις ασκήσεις συναρμογής), αλλά πάρα πολύ φυσική κατάσταση με ειδικές μετρήσεις πάνω στους παλμούς των ποδοσφαιριστών.

Υπό τις οδηγίες του γυμναστή του Τριφυλλιού Δημήτρη Δανιηλίδη κάθε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φορούσε ένα ειδικό ρολόι, το οποίο μετρούσε τους παλμούς του. Οι «πράσινοι» ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ και έκαναν τέσσερα «1000άρια». Συνολικά δηλαδή 4 χιλιόμετρα σε περίπου 30 λεπτά.

Τα γκρουπ είναι χωρισμένα ανάλογα με τους παλμούς του κάθε ποδοσφαιριστή. Το ζητούμενο ήταν να κάνουν αυτή την απόσταση σε συγκεκριμένη ώρα οι παίκτες και οι παλμοί τους να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στους «φυσιολογικούς» του παλμούς.

Με βάση αυτό λοιπόν συν τον ρυθμό, προκύπτουν οι «πρώτοι». Το γκρουπ που ξεχώρισε βάσει των αποτελεσμάτων αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Σάντσες, Κρυπαράκο, Αλεξανδρόπουλο, ενώ το αμέσως επόμενο είχε τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Καμπετσή και Σιδερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments