Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2027 ο Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2027 ο Βινίσιους

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ρεάλ Μαδρίτης: Η επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ήταν γνωστή και αυτή ικανοποιήθηκε και στα... χαρτιά από τη «βασίλισσα».

Η επιθυμία του να παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ήταν γνωστή και αυτή ικανοποιήθηκε και στα… χαρτιά από τη «βασίλισσα». Ο Βινίσιους Τζούνιορ έβαλε την υπογραφή του σε επέκταση συμβολαίου έως το 2027 και πλέον απομένει μόνο να ανακοινωθεί από τους Μαδριλένους.

Το συμβόλαιό του σε ισχύ με τους «μερένχες» έληγε τον Ιούνιο του 2024 και μετά την προφορική συμφωνία του για τριετή επέκταση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, οι δύο πλευρές πέρασαν και στις πράξεις. Έτσι, οι ελπίδες της Παρί Σεν Ζερμέν να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2023, ζητώντας σε προσωπική επαφή από τον Βινίσιους Τζούνιορ να μην υπογράψει επέκταση με τη Ρεάλ Μαδρίτης έσβησαν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός… χάρισε με το γκολ του στον τελικό το 14ο τρόπαιο Champions League στη «βασίλισσα» φέτος, ενώ στην καλύτερη σεζόν του από το 2018 όταν και υπέγραψε για πρώτη φορά στη Ρεάλ είχε 22 γκολ και 20 ασίστ (!). Η επιθυμία του να παραμείνει στο «Μπερναμπέου», λοιπόν… δεν μπορούσε παρά να ικανοποιηθεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Παραμένει Μαδριλένος ο Λούκα Μόντριτς

Η Ρεάλ ανακοίνωσε επισήμως την παραμονή του Λούκα Μόντριτς για άλλον ένα χρόνο στη Μαδρίτη. Ο 37χρονος Κροάτης, ο οποίος συμπληρώνει μια δεκαετία στους «μερένγκες», ανανέωσε για την επόμενη σεζόν το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης και καλείται -μεταξύ άλλων- να συμβάλει στην ομαλή μετάβαση της μεσαίας γραμμής της ομάδας στη νέα εποχή, παραδίδοντας πολύτιμα μαθήματα στους νεαρούς Καμαβινγκά και Τσουαμενί.

Ο Μόντριτς μεταγράφηκε στη Ρεάλ το 2012, προερχόμενος από την Τότεναμ, και έκτοτε έχει πανηγυρίσει πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο Ισπανίας, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης και τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το 2018 αναδείχθηκε νικητής της «Χρυσής Μπάλας», έχοντας οδηγήσει τους Μαδριλένους στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και την εθνική Κροατίας ως τον τελικό του Μουντιάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments