Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: “Πλοκάμια” καύσωνα και στην Ελλάδα – Πότε αναμένονται

Σάκης Αρναούτογλου: “Πλοκάμια” καύσωνα και στην Ελλάδα – Πότε αναμένονται

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου fb

Σε νέα ανάρτησή του ο προγνώστης καιρού δίνει μία εκτίμηση για το πότε αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, ο καύσωνας που αναμένεται να πλήξει μέσα στις επόμενες ημέρες την Ευρώπη

Για επερχόμενο καύσωνα που αναμένεται να πλήξει δυτική και κεντρική Ευρώπη προειδοποιεί με νέα ανάρτησή του, ο έμπειρος προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου.

Ήδη από χθες, είχε ενημερώσει για το κύμα καύσωνα που απειλεί την Ευρώπη, ενώ όπως σημειώνει στη νέα ανάρτησή του, η Ελλάδα θα επηρεαστεί -όπως όλα δείχνουν- κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Μάλιστα, σημειώνει πως στο νέο κύμα καύσωνα θα καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης.

Η ανάρτησή του

Φίλες και φίλοι!
Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!
Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές!
(κάντε κλικ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)
Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από την σελίδα μου στο facebook
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments