Ελλάδα

Τουρισμός – Ισραήλ: Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίος προορισμός για τους Ισραηλινούς

Τουρισμός – Ισραήλ: Η Ελλάδα αποτελεί κορυφαίος προορισμός για τους Ισραηλινούς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τουρισμός - Ισραήλ: Ισραηλινοί επισκέπτες συρρέουν στην Ελλάδα, τονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook η πρεσβεία του Ισραήλ στη χώρα μας

Ισραηλινοί επισκέπτες συρρέουν στην Ελλάδα, τονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook η πρεσβεία του Ισραήλ στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως περισσότεροι από 100.000 Ισραηλινοί τουρίστες επισκέφτηκαν την Ελλάδα τον Ιούνιο.

Όπως υπογραμμίζει, με 4 πτήσεις καθημερινά προς Αθήνα και Ρόδο, 1 την ημέρα προς Ηράκλειο, 3 την εβδομάδα προς Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Χανιά, 2 την εβδομάδα προς Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Μύκονο και Κω, 1 την εβδομάδα προς Πρέβεζα, Λευκάδα, Καλαμάτα, η Ελλάδα είναι κορυφαίος προορισμός για τους Ισραηλινούς.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, οι πτήσεις από Ισραήλ προς Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς. «Ένα ζεστό καλοκαίρι για τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας» καταλήγει το μήνυμα της ισραηλινής πρεσβείας.

Ζαχαράκη: Ανοίγει έως το Σάββατο η πλατφόρμα «Τουρισμός για όλους 2022»

Το αργότερο έως το προσεχές Σάββατο 16 Ιουλίου θα ανοίξει η η πλατφόρμα «Τουρισμός προς όλους», ώστε να υποβληθούν οι αιτήσεις, σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία εξήγησε και τους λόγους της καθυστέρησης στην έναρξη του προγράμματος, που δυσκόλεψε τον προγραμματισμό των ενδιαφερομένων.

«Περιμένουμε προς το τέλος της εβδομάδας, Παρασκευή ή Σάββατο, να είναι έτοιμη η πλατφόρμα «Τουρισμός προς όλους» σημείωσε η κα Ζαχαράκη μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφορικά με την καθυστέρηση είπε πως «είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα σε συνεργασία με άλλους φορείς και επειδή θέλουμε να είναι άρτια, και στην οργάνωσή της αλλά κυρίως στην εφαρμογή της – και αφού περιμένουμε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εισέλθουν – δεν θα θέλαμε να υπάρχει μία αρνητική πρώτη διάθεση».

Επιπλέον υπενθύμισε την άυλη κάρτα και υπογράμμισε πως στόχος είναι «να μην ταλαιπωρηθεί ούτε ο χρήστης αλλά ούτε και ο ξενοδόχος, ο οποίος θα το αξιοποιήσει καθώς θα παίρνει άμεσα τα χρήματα» και σημείωσε πως «Θα πληρώνεται άμεσα και δεν θα περιμένει μήνες, όπως με τα προηγούμενα προγράμματα. Χρήματα μάλιστα που θα είναι αφορολόγητα. Είναι ένα ποσό που θα πηγαίνει για τη ρευστότητα της επιχείρησης» τονίζοντας πως όλο αυτό είναι «μία αλυσιδωτή θετική αντίδραση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments